Οι επώνυμοι τίμησαν τον Κ. Κρομμύδα! Δες ποιοι βρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου του

Με μουσικές, τραγούδια, λόγια συγκίνησης και πολλές διάσημες παρουσίες γέμισε χθες βράδυ ο Πολυχώρος Πολιτισμού Αθηναΐς στο Βοτανικό. Πρωταγωνιστής της βραδιάς, ο Κώστας Κρομμύδας που παρουσίασε τη δεύτερη συγγραφική δουλειά του (το πρώτο του βιβλίο ήταν το Μπαμπά μεγάλωσέ με”) με το πρώτο του μυθιστόρημα από τις εκδόσεις Μίνωας.

“Η ζωή που έλειπε”, όπως είναι ο τίτλος του βιβλίου παρουσιάζει δύο ιστορίες αγάπης και απόλυτου έρωτα, εμπνευσμένες από ένα αληθινό γεγονός που συνέβη την περίοδο της κατοχής. Για το βιβλίο μίλησαν η Ζέτα Δούκα, η Άννα Ανδριανού, ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η πρόεδρος του σωματείου “Φίλοι του παιδιού” Μαρινέλα Μαμιδάκη. Συντονίστρια της βραδιάς ήταν η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Το “παρών” έδωσαν μεταξύ άλλων η Σόφη Πασχάλη, η Ελένη Καρποντίνη, ο Ηλίας Βρεττός, η Βίκυ Κάβουρα, ο Κώστας Μηλιωτάκης και πολλοί άλλοι.

Από τους πρώτους που βρέθηκαν στο πλευρό του Κώστα από την πρώτη στιγμή ήταν η σύζυγός του Μαρίνα Γιώτη και η μικρή του Βαΐα.
Η παρουσίαση ξεκίνησε με ένα μουσικοχορευτικό θέαμα από τη θεατρική ομάδα και τις μαθήτριες του γνωστού ηθοποιού, ενώ στην συνέχεια ήρθαν στην αίθουσα όργανα για να τραγουδήσουν σε πρώτη παρουσίαση στο κοινό του τραγουδιού του βιβλίου.

Λίγο αργότερα οι επώνυμοι πήραν τη θέση τους στο πάνελ και μίλησαν για το βιβλίο με τον Θανάση Ευθυμιάδη να βρίσκει τις ομοιότητες του ζευγαριού των πρωταγωνιστών με τη ζωή του και τους άλλους να μιλούν για τα συναισθήματα που τους δημιούργησε η ιστορία.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του βιβλίου:
Μπορούν ένας άντρας και μια γυναίκα, που συναντιούνται σήμερα και ερωτεύονται παράφορα, να συνεχίσουν τον έρωτα δυο ανθρώπων που έζησαν σχεδόν εβδομήντα χρόνια πριν; Τι είναι αυτό που συνδέει αυτές τις δύο ιστορίες; Και πώς αντιδρούν όταν όλα αποκαλύπτονται; Θα γίνει η αλήθεια αιτία να διαλυθεί μια μοναδική σχέση, ή θα ενώσει ακόμη πιο πολύ τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο σήμερα να κληρονομούν άθελα τους τις τραγικές, αλλά γεμάτες έρωτα, ιστορίες των προγόνων τους;

Συχνά η μοίρα κεντά το μέλλον των ανθρώπων κοιτάζοντας πίσω στο παρελθόν τους…
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Κώστας Κρομμύδας, Θανάσης Ευθυμιάδης

Ο υπέυθυνος των εκδόσεων “Μίνωας” Γιάννης Κωνστανταρόπουλος, Κατερίνα Γκαγκάκη, Κώστας Κρομμύδας


Κώστας Κρομμύδας, Ελένη Καρποντίνη

Ο Κώστας Κρομμύδας με την σύζυγό του Μαρίνα Γιώτη

Κατερίνα Γκαγκάκη

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου με τον σύζυγό της

Ηλίας Βρεττός, Κώστας Μηλιωτάκης

Κώστας Κρομμύδας, Βασίλης Κικίλιας

Βίκυ Κάβουρα

Ο Κώστας Κρομμύδας με την κόρη του Βαΐα

Σόφη Πασχάλη

Πατρίκιος Κωστής και Γιώργος Γεροντιδάκης

Σπύρος Μπιμπίλας

Μάριος Ιορδάνου

Read More

And More