Διάσημες παρουσίες στη μεγάλη συναυλία του Ν. Βέρτη στη Ρόδο! Φωτογραφίες

Πανικός έγινε στη συναυλία του Νίκου Βέρτη στη Ρόδο με τον κόσμο να κατακλύζει το λιμάνι και να τραγουδά στους ρυθμούς του γνωστού ερμηνευτή. Η συναυλία υπερπαραγωγή άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού.

Ο Νίκος Βέρτης που φαίνεται πως πραγματοποιεί το όνειρό του να γνωρίσει τους φανατικούς θαυμαστές του σε όλη την Ελλάδα και να τους δώσει τη δυνατότητα να τον απολαύσουν σε δέκα μοναδικές συναυλίες σε δέκα διαφορετικές πόλεις.
Μετά από δέκα χρόνια σπουδαίας δισκογραφικής πορείας ο Νίκος Βέρτης, για πρώτη φορά, συναντά το κοινό του ανά την Ελλάδα σε 10 συναυλίες που θα γράψουν ιστορία!

Δήλωσε εδώ συμμετοχή για να κερδίσεις προσκλήσεις για τη συναυλία στο Ηράκλειο στις 17/7

/

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν μεταξύ άλλων πολλοί επώνυμοι: Ο Γιάννης Αϊβάζης με την Μαρία Κορινθίου και την κόρη τους, η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της, η Τζένη Μπότση, ο Χάρης Σιανίδης, η Μαρία Λουίζα Βούρου, ο Νίκος Βουρλιώτης με την γυναίκα του και άλλοι.

/

Ο Νίκος Βέρτης είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους τραγουδιστές της γενιάς του. Με την υπέροχη φωνή του, με 6 πολυπλατινένιους δίσκους και δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό του, με την εντυπωσιακή παρουσία, τη θετική του ενέργεια και τη μοναδική ικανότητα να ξεσηκώνει το κοινό, καταφέρνει σε κάθε του εμφάνιση να ανανεώνει το ενδιαφέρον των θαυμαστών του.
Με τις “Προτάσεις”, τον νέο του δίσκο στις αποσκευές του, που “γέννησε” από την πρώτη κιόλας μέρα της κυκλοφορίας του επιτυχίες, θα συναντηθεί το καλοκαίρι με το κοινό του σε 10 υπέροχες πόλεις της Ελλάδας τιμώντας τους θαυμαστές του σε κάθε άκρη της χώρας με ένα πρόγραμμα που είναι βέβαιο πως θα τους χαρίσει αξέχαστες αναμνήσεις.

/

Επόμενοι σταθμοί της περιοδεία του είναι:
Ηράκλειο – 17 Ιουλίου: Λιμάνι
Μυτιλήνη – 02 Αυγούστου: Μαρίνα Μυτιλήνης
Καβάλα – 09 Αυγούστου: Λιμάνι
Χαλκιδική – 14 Αυγούστου: Καλλιθέα, χώρος Stigma Club
Αλεξανδρούπολη – 19 Αυγούστου: Λιμάνι
Θεσσαλονίκη – 28 Αυγούστου: Λιμάνι

Δες φωτογραφίες:

Τζένη Μπότση, Γιώργος Σατσίδης
/

Μιχάλης Ροδόπουλος, Χάρης Σιανίδης, Μαρία Μπεκατώρου
/

Νίκος Βουρλιώτης με την σύζυγό του Όλγα Καρπαθάκη
/

Νίκος Βέρτης, Αντώνης Καμπουράκης
/

/

/

Read More

And More