Ν. Λοτσάρη – Κ. Σκορδάλης: Βάφτισαν την κορούλα τους με νονά την Σ. Πασχάλη! Φωτογραφίες

Τη δεύτερη κορούλα τους με νονά την Σόφη Πασχάλη βάφτισαν σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Βούλα η Νίνα Λοτσάρη και ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης. Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Το baby bloom της μικρής έγινε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και το όνομά αυτής είναι… Ερωφίλη – Ευαγγελία. Ιδιαίτερα χαλαροί και ευδιάθετοι οι γονείς της μικρής και η διάσημη νονά της έφθασαν από νωρίς στο ναό και υποδέχτηκαν τους καλεσμένους για τη μεγάλη στιγμή της πριγκίπισσας τους.

Ο στολισμός της βάφτισης ήταν λιτός, όπως αρμόζει στο μυστήριο, ενώ τα βαφτιστικά ρουχαλάκια της μικρής και οι λαμπάδες, που επέλεξε η νονά, ήταν σε λευκή – ροζ απόχρωση.

Το “παρών” στη βάφτιση έδωσαν μεταξύ άλλων η Ζέτα Δούκα, η Αννίτα Ναθαναήλ και άλλοι φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.

Μετά το μυστήριο ακολουθεί και το μεγάλο beach party στο Casablanca Βay, όπου οι καλεσμένοι θα απολαύσουν τα coctails τους. Το θέμα της βάφτισης για την κορούλα τους, που ήρθε στον κόσμο στα τέλη του 2011, είναι εμπνευσμένο από το Χαβάη και θα επικρατήσει ένα hawaii beach style, στον όμορφα διαμορφωμένα χώρο που έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Δρακίδης.
Δες φωτογραφίες:

H Νίνα Λοτσάρη με την Σόφη Πασχάλη, την μεγάλη κόρη της Νεφέλη και την νεοφώτιστη Ερωφίλη – Ευαγγελία

Κωνσταντίνος Σκορδάλης με την Νίνα Λοτσάρη, την κόρη τους και την κουμπάρα Σόφη Πασχάλη

Κατά την άφιξη στην εκκλησία!

Εντυπωσιακή εμφάνιση της Νίνας Λοτσάρη με την μικρή της πριγκίπισσα

Η Νίνα Λοτσάρη με την Ζέτα Δούκα

Αννίτα Ναθαναήλ, Σόφη Πασχάλη, Έλλη Αγγελιδάκη

Να τους ζήσει!

Read More

And More