Όταν οι διάσημοι πάνε σινεμά με τα παιδιά τους! Φωτογραφίες

Οικογενειακή βόλτα με τα μικρά τους αγγελούδια έκαναν χθες το απόγευμα οι διάσημοι της ελληνικής showbiz στο κέντρο της Αθήνας. Οι επώνυμοι γονείς πήραν τα παιδιά τους και βρέθηκαν στο Παλλάς για το ξεχωριστό event που οργανώθηκε με αφορμή την ταινία “Εγώ ο απαισιότατος 2”.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με μαθήματα διατροφής από γνωστή εταιρεία διανομής μπανάνας, με τους λιλιπούτειους φίλους να μαθαίνουν τη θρεπτική αξία των φρούτων και το πόσο σημαντική είναι η κατανάλωσή τους.

Η Αννίτα Ναθαναήλ με τις κόρες της
Μετά το πρώτο διάλειμμα από το μάθημα διατροφής, ακολούθησε η προβολή της ταινίας “Εγώ ο απαισιότατος 2” και στη συνέχεια, οι Onirama ανέβασαν το κέφι στα ύψη ερμηνεύοντας τις μεγάλες τους επιτυχίες.

Ο Θάνος Πετρέλης με την οικογένειά του
Το “παρών” στην πρεμιέρα έδωσαν πολλοί επώνυμοι γονείς. Ανάμεσά τους ήταν η Μπέττυ μαγγίρα με τον Δημήτρη Μάζη και την κορούλα της, η Αννίτα Ναθαναήλ με τα παιδιά της, η Βάνα Μπάρμπα με την μικρή Φαίδρα, ο Θάνος Πετρέλης με την σύζυγό του και τις κόρες του, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Πασχάλης Τσαρούχας, η Σίσσυ Φειδά, ο Γιάννης Ζουγανέλης που δανείζει τη φωνή του στο γνωστό καρτούν και πολλοί άλλοι.
Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας:
Η πολυαναμενόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων της Universal με την υπογραφή του Μίδα των animation – τέως επικεφαλής της Fox Animation- Κρις Μελεντάντρι (Ice Age, Ice Age 2, Dr. Seuss’ Horton Hears a Who!) επανέρχεται δριμύτερη και ξεκαρδιστικότερη και μάλιστα σε εντυπωσιακό 3D!

Μαρίνα Βερνίκου
Καθώς ο Γκρου αρχίζει να συνηθίζει το ρόλο του ως κλασικός οικογενειάρχης και πατέρας των Μάργκο, Ίντιθ και Άγκνες, μια άκρως απόρρητη οργάνωση, αφιερωμένη στην καταπολέμηση του κακού σε παγκόσμια κλίμακα, ζητάει τη βοήθειά του.
Τώρα είναι στο χέρι του Γκρου, των Μινιόν και της νέας συνεργάτιδάς του, της Λούσι, να πατάξουν το κακό. Άλλωστε, ο μεγαλύτερος πρώην παγκόσμιος κακός είναι ο μόνος που μπορεί να πιάσει αυτόν που προσπαθεί να του πάρει τη θέση.
Δες φωτογραφίες:

Σίσσυ Φειδά

Βάνα Μπάρμπα

Γιάννης Ζουγανέλης

Άλεξ Κάβδας

Read More

And More