Κ. Καινούργιου: Στα εγκαίνια του club – restaurant του αγαπημένου της! Φωτογραφίες

Ένα μοναδικό opening party με επώνυμες παρουσίες πραγματοποιήθηκε χθες σε σε γνωστό στέκι της Αθήνας. Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος εγκαινίασε τη νέα σεζόν καλώντας αγαπημένους φίλους να διασκεδάσουν στο club – restaurant. Φυσικά, από την βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει η σύντροφός του Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια δεν λείπει ποτέ από το πλευρό του αγαπημένου της. Η σχέση τους μετράει ήδη έξι μήνες και φαίνεται να γίνεται ολοένα και πιο δυνατή. Η Κατερίνα λάμπει από ευτυχία σε κάθε της εμφάνιση, όπως και χθες….


Η Μαρία Μπεκατώρου είναι πολύ καλή φίλη με την Κατερίνα οπότε δεν θα μπορούσε να αρνηθεί το κάλεσμα σε μια τέτοια βραδιά και να περάσει λίγες χαλαρές στιγμές ανάμεσα στις πρόβες για την πρεμιέρα της εκπομπής της στον ANT1.


Ο Νίκος Βέρτης συνεργάζεται με τον Βασίλη Σταθακοστόπουλο πολλά χρόνια αφού εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο του οποίου είναι ιδιοκτήτης.


Η Κατερίνα υποδέχτηκε στο νέο ξεκίνημα του αγαπημένου της και την καλή της φίλη και συμπαρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη.


Μαζί με τον τραγουδιστή εμφανίζεται και η Αποστολία Ζώη η οποία έδωσε επίσης το παρών στα εγκαίνια του club – restaurant.


Ο Κωνσταντίνος Γαλανός ήταν ανάμεσα στους διάσημους φίλους του ζευγαριου που διασκέδασε στο γνωστό στέκι της πόλης.


Η ηθοποιός Δήμητρα Σιγάλα μαζί με τον συνοδό της, Δημήτρη Γαλάνη διασκέδασαν στα χθεσινά εγκαίνια


Το νέο αστέρι της Panik records, Josephine Wendel η οποία εμφανίζεται φέτος μαζί με τον Νίκο Βέρτη.

Read More

And More