To TLIFE στην θεατρική πρεμιέρα της Κάτιας Δανδουλάκη! Φωτογραφίες

Οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας επέστρεψαν στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη με το θεατρικό έργο Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε. Πρόκειται για μία διασκευή ενός αστυνομικού θρίλερ του Ρομπέρ Τομά, που έγινε διεθνώς γνωστός από το “8 γυναίκες κατηγορούνται”.

Στην παράσταση, που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή, πρωταγωνιστούν οι Κάτια Δανδουλάκη, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Τάσος Χαλκιάς, Τζόϋς Ευείδη, Ελένη Κρίτα, Παντελής Καναράκης. Φυσικά, πλήθος κόσμου έσπευσε να απολαύσουν το λαμπερό καστ των ηθοποιών και να χειροκροτήσει τις ερμηνείες τους! To TLIFE δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρώτη επίσημη….


Πάνος Σταθακόπουλος-Βασιλική Ανδρίτσου-Πρόδρομος Τοσουνίδης


Παναγιώτα Βλαντή-Τζένη Μπότση


Μανώλης Μητσιάς με τη σύζυγό του-Χρυσούλα Διαβάτη


Κατερίνα Τσάβαλου


Πέγκυ Σταθακοπούλου με το σύζυγό της,Αλέξανδρο Καλδή


Βάσια Τριφύλλι


Μαρία Ανδρούτσου


Ναταλία Γερμανού


Γεράσιμος Μιχελής-Άβα Γαλανοπούλου


Ο νέος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη,Γιώργος Παράσχος


Αγγελική Δαλιάνη


Χρήστος Σιμαρδάνης-Ελένη Κρίτα-Νεφέλη Ορφανού


Νόνικα Γαληνέα με την κόρη της,Αριέττα Μουτούση


Νατάσα Κοτσοβού-Φώτης Σεργουλόπουλος–Τζόυς Ευείδη-Ασπασία Τζιτζικάκη-Βίκυ Μαραγκάκη


Βάσω Γουλιελμάκη-Γιάννης Ζουγανέλης-Χρυσούλα Διαβάτη-Άβα Γαλανοπούλου-Τζόυς Ευείδη-Ισιδώρα Σιδέρη

Λίγα λόγια για το έργο
Στο Παρίσι, στις αρχές της δεκαετίας του ’60 πρωτοανέβηκε το Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε κάνοντας τεράστια επιτυχία. Τράβηξε μάλιστα το ενδιαφέρον του Άλφρεντ Χίτσκοκ, ο οποίος στη συνέχεια εξασφάλισε τα δικαιώματα για να το κάνει ταινία. Δυστυχώς, δεν έγινε ποτέ.

To story
Το έργο λοιπόν διαδραματίζεται στα μέσα της δεκαετίας του ’50. Σε ένα ορεινό θέρετρο στην Γαλλία. H Κατρίν (Κάτια Δανδουλάκη) δηλώνει στην αστυνομία την εξαφάνιση του άντρα της. Μετά από τρεις μέρες απουσίας του συζύγου έρχεται στο σπίτι της ο αστυνομικός επιθεωρητής (Τάσος Χαλκιάς) για να της ανακοινώσει ότι οι έρευνές του απέβησαν άκαρπες. Τότε, ξαφνικά, έρχεται στο σπίτι ο εξαφανισμένος σύζυγος (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος). Η Κατρίν όμως δεν τον αναγνωρίζει, της είναι τελείως άγνωστος. Ο σύζυγος από την άλλη σοκάρεται από την αντίδραση της και φωνάζει την ιδιοκτήτρια του σπιτιού (Ελένη Κρίτα). Εκείνη τον αναγνωρίζει. Το μπέρδεμα κορυφώνεται όταν εμφανίζεται ένας εκκεντρικός πελάτης του συζύγου (Παντελής Καναράκης) και μια ιδιόρρυθμη ρουμάνα νοσοκόμα (Τζόυς Ευείδη). Ένα αστυνομικό μυστήριο που ξεδιαλύνεται μόνο την τελευταία στιγμή του έργου.

Δες φωτογραφίες από την παράσταση!

Read More

And More