Οι celebrities λατρεύουν το… μπαλέτο! Δες ποιοι παρακολούθησαν την παράσταση “Δον Κιχώτης”

Την μαγεία το ρωσικού κλασικού μπαλέτου έζησαν όσοι βρέθηκαν στην παράσταση “Δον Κιχώτης” στο θέατρο Badminton.
To “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλοί επώνυμοι που αγαπούν το χορό και το μπαλέτο. Αναμεσά τους ο Ηλίας Ψινάκης, ο παρουσιαστής της εκδήλωσης Αλέξης Κωστάλας, η Μαρία Κορινθίου, η Σίσσυ Φειδά, η Εύη Αδάμ και πολλοί άλλοι.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς θεατές, όμως, ήταν και ο Yury Nikolayevich Grigorovich (Γιούρι Νικολάεβιτς Γκριγκορόβιτς), ο σπουδαιότερος εν ζωή Ρώσος χορογράφος, ο ζωντανός θρύλος του μπαλέτου Μπολσόι και για 30 χρόνια καλλιτεχνικός του διευθυντής, που έφτασε στην Αθήνα για να παραστεί αυτοπροσώπως στο “Δον Κιχώτη” που παρουσίασε η ομάδα του, το Grigorovich Ballet Theatre of Russia.
Λάτρης της Ελλάδας και του ελληνικού πολιτισμού, έχει και στο παρελθόν δηλώσει ότι η χώρα μας αποτελεί πάντα γιʼ αυτόν πηγή έμπνευσης και θεωρεί πολύ σπουδαίο για τον ίδιον σαν δημιουργό, να παρουσιάζει τα έργα του εδώ, στη χώρα που θαυμάζει και αγαπά.

Ο “Δον Κιχώτης” παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 1869 από το Μπαλέτο των Μπολσόι και αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα κλασικά μπαλέτα του κόσμου. Έχοντας την αύρα πανέμορφων ισπανικών χορών και την έμπνευση του ρωσικού κλασικού μπαλέτου συνεχίζει να μαγεύει το κοινό με την ιστορία του ρομαντικού ήρωά του, Δον Κιχώτη.

Δες φωτογραφίες:

Yury Nikolayevich Grigorovich, Αλέξης Κωστάλας

Μαρία Κορινθίου

Εύη Αδάμ

Νόνη Δούνια

Read More

And More