Θεοδωρίδου – Ρόκκος – Μαρτάκης – Απέργη: Στα backstage πριν την πρεμιέρα τους!

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες πριν την αποψινή πρεμιέρα στο Κέντρο Αθηνών βρίσκονται η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Στέλιο Ρόκκο, τον Κώστα Μαρτάκη και την Θωμαή Απέργη. Η νέα μεγάλη συνεργασία του χειμώνα είναι εδώ και θα υποδεχτεί το κοινό από απόψε το βράδυ.

Το TLIFE και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου βρέθηκαν στην προετοιμασία λίγο πριν τη μεγάλη βραδιά. Χαλαροί και ευδιάθετοι, οι διάση μοι Έλληνες καλλιτέχνες, έκαναν την πρόβα τους και έδωσαν τη συνέντευξη Τύπου μιλώντας για μια συνεργασία που τους γεμίζει πολύ χαρά.

(Δες εδώ τη συνέντευξη της Νατάσας Θεοδωρίδου στο TLIFE)

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, μια από της μεγαλύτερες λαϊκές τραγουδίστριες της εποχής μας έχοντας κυκλοφορήσει μοναδικούς δίσκους και ερμηνεύσει τραγούδια που σίγουρα όλοι μας έχουμε σιγοτραγουδήσει επιστρέφει δυναμικά με νέο λουκ και νέα δισκογραφική δουλειά.

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε τον τελευταίο της δίσκο με τίτλο Σ’ αγαπώ ο οποίος περιέχει 12 μοναδικά τραγούδια σε συνεργασία με τον Αντώνη Βαρδή και στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου.

Δες την έναρξη του Στέλιου Ρόκκου και της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Κέντρο Αθηνών:

Ο Στέλιος Ρόκκος μετά τις εμφανίσεις με τον Αντώνη Ρέμο που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, συναντά την Νατάσα Θεοδωρίδου στο Κέντρο Αθηνών και ετοιμάζεται για μια σειρά από μοναδικές Live εμφανίσεις που θα καθηλώσουν το κοινό.

Ο πάντα ανατρεπτικός Στέλιος Ρόκκος έχει αυτή τη μοναδική ικανότητα που τον κάνει ξεχωριστό να συνδυάζει το ροκ με το λαϊκό στοιχείο και αυτό είναι κάτι που ο κόσμος λατρεύει και από τα πρώτα δισκογραφικά του βήματα μέχρι σήμερα τον στηρίζει ανελλιπώς!

Μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Στέλιο Ρόκκο θα δούμε στη σκηνή τον σέξυ και ταλαντούχο Κώστα Μαρτάκη, αλλά και την Θωμαή Απέργη.

Ο Κώστας Μαρτάκης συνεργάστηκε για ένα μικρό διάστημα την περσινή σεζόν με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και περίμενε με ανυπομονησία τη νέα τους συνύπαρξη στη σκηνή. Όσο για τον Στέλιο Ρόκκο; Μετά τα “Καλοκαιρινά Σ’ αγαπώ” που ερμήνευσαν μαζί ήρθε η ώρα για νέα ανατρεπτικά ντουέτα.
Άκουσε τα “Μαθηματικά” του Κώστα Μαρτάκη:

Ο Κώστας, μάλιστα, πρόσφατα κυκλοφόρησε το τελευταίο του τραγούδι όπου μας μαθαίνει Μαθηματικά, όπως λέει και ο τίτλος του κομματιού που έχει γίνει επιτυχία.
Τέλος, η εντυπωσιακή Θωμαή Απέργη είναι από τα νέα ονόματα στο χώρο του τραγουδιού έχοντας όμως συνεργαστεί ήδη με μεγάλους καλλιτέχνες, όπως την περσινή σεζόν που εμφανιζόταν στο πλάι του Στέλιου Ρόκκου και του Αντώνη Ρέμου.

Στις πρόβες για το Κέντρο Αθηνών η Θωμαή Απέργη:

Εκτός από πανέμορφη και με άριστες αναλογίες κάτι που διατηρεί με πολύ κόπο και γυμναστική έχει μοναδική φωνή κάτι που έχουν διαπιστώσει όλοι όσοι έχουν ακούσει τα πρώτα της single, What’s Your Name, Keep Me Rolling, One last kiss και Summer Nights.

Δες φωτογραφίες:

Ο Στέλιος Ρόκκος με την Νατάσα Θεοδωρίδου στη σκηνή

Ο γνωστός μάνατζερ Χάρης Σιανίδης, Θωμαή Απέργη, Στέλιος Ρόκκος

Θωμαή Απέργη

Κώστας Μαρτάκης

Στέλιος Ρόκκος

Χάρης Σιανίδης, Θωμαή Απέργη, Κώστας Μαρτάκης, Βάλη Αργυροπούλου από την Panik Records

Read More

And More