Πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες για τον Αλέξη Γεωργούλη! Φωτογραφίες

Πρεμιέρα με τους επώνυμους φίλους τους στο πλευρό τους έκαναν χθες βράδυ ο Αλέξης Γεωργούλης και η Αννίτα Κούλη. Το νέο πρωταγωνιστικό δίδυμο παρουσίασε την παράσταση “Από την πρώτη στιγμή” στο θέατρο Ροές και κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού.

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλοί επώνυμοι φίλοι τους, ανάμεσά στους οποίους ήταν η Ναταλία Γερμανού, η Βίκυ Κάβουρα, η Φανή Χαλκιά, η Πηγή Δεβετζή, η Άννα Πρέλεβιτς και πολλοί άλλοι.

Μετά την επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία της ερωτικής κομεντί “Από την πρώτη στιγμή”, ο Αλέξης ερμηνεύει και πάλι το ρόλο του Φίλιππου Πετρόπουλου, ενός συγγραφέα, που πιάνεται, αυτή τη φορά, στα ερωτικά δίχτυα, της Νάντιας Γερασιμίδου, ενός μοντέλου μεσαίας κατηγορίας που ερμηνεύει μοναδικά η Αννίτα Κούλη. Ο Φίλιππος και η Νάντια μπλέκονται σε μια ερωτική περιπέτεια με πολλές ανατροπές, στιγμές γέλιου, τρέλας αλλά και έρωτα.
Η σκηνή του θεάτρου Ροές μετατρέπεται σε ένα διαμέρισμα, στο οποίο εξελίσσεται η περίεργη αυτή ιστορία αγάπης. Η Νάντια Γερασιμίδου, με όνειρο κάποια στιγμή να αφήσει το μόντελινγκ και να γίνει αναγνωρίσιμη ηθοποιός, εγκλωβίζεται στο σπίτι του φαντασμένου και πολύ μέτριου συγγραφέα, Φίλιππου Πετρόπουλου.

Το διαμέρισμα του Φίλιππου μετατρέπεται σε ένα ερωτικό πεδίο μάχης και μια ξεκαρδιστική ρομαντική ιστορία ξεκινάει. Από την πρώτη στιγμή οι δύο πλευρές υποκύπτουν στον πειρασμό και στο όνομα του έρωτα αναθεωρούν την άποψη που έχουν για τη ζωή… Αναπάντεχες επαφές, αμήχανες και κωμικές καταστάσεις φέρνουν τους εκ διαμέτρου αντίθετους χαρακτήρες σε απόσταση αναπνοής… Και εκεί όλα μπορούν να συμβούν… Στην κυριολεξία “Από την πρώτη στιγμή”.

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Βίκυ Κάβουρα

Ναταλία Γερμανού

Άννα Πρέλεβιτς

Μιχάλης Ζαμπίδης

Θανάσης Παπαθανασίου, Μιχάλης Ρέππας

Γιώργος Καρτάλος, Αλέξης Γεωργούλης, Φανή Χαλκιά

Αννίτα Κούλη, Ναταλία Γερμανού

Πηγή Δεβετζή με το δίδυμο Παπαθανασίου-Ρέππα

Μαρία Λουίζα Βούρου

Σκηνές από την παράσταση:

Read More

And More