Α. Πρωτοψάλτη – Ε. Αρβανιτάκη: Μαζί στη σκηνή μετά από 25 χρόνια! Το TLIFE ήταν εκεί

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με την Ελευθερία Αρβανιτάκη συναντήθηκαν ξανά επί σκηνής μετά από 25 χρόνια για να θυμηθούν τα παλιά! Οι δύο ερμηνεύτριες ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο Διογένης studio από αυτή την Παρασκευή και θα βρίσκονται εκεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο να μας ταξιδεύουν μουσικά με τα ωραιότερα τραγούδια τους αλλά και με κομμάτια που οι ίδιες αγαπούν.

Την πρώτα φορά που συναντήθηκαν στη σκηνή ήταν το 1987, στη μουσική παράσταση “Λεωφόρος Α’” των Σταμάτη Κραουνάκη – Λίνας Νικολακοπούλου σε σκηνοθεσία Ανδρέα Βουτσινά. Το 2013 λοιπόν τις ξαναβρίσκει μαζί.

“Πεθυμήσαμε η μία την άλλη. Θέλουμε να ξαναθυμηθούμε τις παλιές (με την καλή έννοια του όρου) μουσικές και τα σκιρτήματα της καρδιάς. Να τα βιώσουμε με υγιές συναίσθημα”, δήλωσε στην παρουσίαση του προγράμματος η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. “Ήταν μια απόφαση που την πήραμε από κοινού και πρέπει να συμπληρώσω ότι η μία γεννάει στην άλλη χαρά και ευτυχία”, είπε από την δική της μεριά η η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Μαζί από το πρώτο έως το τελευταίο τραγούδι και για περίπου 3,5 ώρες ξεσήκωσαν τους θαμώνες του γνωστού νυχτερινού κέντρου.

Το TLIFE ήταν εκεί για να σου μεταφέρει με φωτογραφίες και βίντεο όλα όσα έγιναν στην ξεχωριστή βραδιά!

Read More

And More