Μ. Σεφερλής: Επίσημη πρεμιέρα με επώνυμους στο “One Mark Show”!

Μια ξεχωριστή βραδιά με πολλούς επώνυμους φίλους στο πλευρό του και άπλετο γέλιο πραγματοποίησε χθες βράδυ στο Rex ο Μάρκος Σεφερλής. Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός έκλεψε για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις με το “One Mark Show” και κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού! Το Show άλλαξε μέρα (θα έχει παραστάσεις κάθε Δευτέρα και Σάββατο) και πολλοί επώνυμοι βρέθηκαν εκεί για να τον απολαύσουν από κοντά.
Στο πλευρό του βέβαια, ήταν η σύζυγός του Έλενα Τσαβαλιά που του χάρισε ένα γλυκό φιλί για καλή επιτυχία, αλλά και πολλοί επώνυμοι φίλοι του. Ανάμεσά τους ήταν η Ελένη Χατζίδου, ο Παντελής Παντελίδης, ο Λευτέρης Πανταζής με την κόρη του, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Χάρης Σιανίδης, ο Θάνος Πετρέλης, ο Γιώργος Σαμπάνης και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Τρεις λέξεις είναι αρκετές για να περιγράψουν τη νέα μουσικοθεατρική παράσταση του Μάρκου Σεφερλή στο Music Hall “REX”.
O Μάρκος Σεφερλής μεταμορφώνεται σε πολλά πρόσωπα της επικαιρότητας και όχι μόνο και χαρίζει άφθονο γέλιο, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό SHOW, το οποίο βέβαια γεννάει πολλά ερωτήματα:
Πώς γίνεται να χωρέσουν στην ίδια πίστα ο Αντώνης Ρέμος (& Friends), ο Σταμάτης Γονίδης (σε μαθήματα savoir vivre), ο Βασίλης Καρράς (με τον αναπνευστήρα του, ίσως και βατραχοπέδιλα), ο Τόλης Βοσκόπουλος (σε μαθήματα αυτοάμυνας), ο Νίκος Μακρόπουλος (sponsored by Υπνοστεντόν Α.Ε.), ο Λευτέρης Πανταζής (για γυναίκες που αναζητούν βασανιστή), ο Αντύπας (βάζει «Φωτιά» στους ρυθμούς των τραγουδιών και μας μπερδεύει), o Θέμης Αδαμαντίδης (αν θυμηθεί να έρθει), ο Γιάννης Πλούταρχος (και όλοι συγγενείς και φίλοι του γαμπρού και της νύφης που χαιρετάει κάθε βράδυ), ο Γιάννης Πάριος (με το λαρύγγι που αλλάζει τις οκτάβες σαν τα πουκάμισα), ο Γιάννης Φλωρινιώτης (με το μπαλέτο του και πιθανώς τον Mr. Spock), ο Νότης Σφακιανάκης (χωρίς την Δέσποινα Βανδή), ο Νίκος Βέρτης (με τις φιλαρμονικές Βιέννης, Μόσχας και Νέας Υόρκης) και ο Μηδενιστής (σε παγκόσμια πρώτη, το καινούργιο tattoo); (Πάρε μια γεύση από το τι γίνεται στο REX μέσα από τη σελίδα του Μάρκου στο Facebook)

Πώς συνδυάζονται ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ (εξαφανίζει λαγούς, πάπιες – δυστυχώς όχι πολιτικούς, μπας και σωθούμε) με έναν εγκαστρίμυθο και την κούκλα του;
Ένας λαϊκός βάρδος της Εθνικής οδού (αγνώστων λοιπών στοιχείων), μ’ έναν «φουσκωτό» στρίπερ;

Ένας χορευτής των Μπολσόι (πτυχιούχος και πολύ «προικισμένος» απ’ ό,τι λέγεται) με έναν ταξιτζή (για κάνε πως ζητάς απόδειξη);
Τι σχέση έχουν τα μιούζικαλ του Μπρόντγουέι με τον Άρχοντα του κλαρίνου (και των δαχτυλιδιών – μαζί πάνε αυτά);
Μαζί του οι Αλχημιστές (οι ίδιοι, αφού ο Μάρκος δεν μπορεί να τους μιμηθεί, γιατί είναι πέντε) και μια πλειάδα ηθοποιών και χορευτών σε ένα θέαμα, που παρόμοιο δεν έχει υπάρξει στα ελληνικά χρονικά.
Δες φωτογραφίες:

Γιώργος Σαμπάνης

Λευτέρης Πανταζής με την κόρη του Κωνσταντίνα

Έλενα Τσαβαλιά

Παντελής Παντελίδης, Ελένη Χατζίδου

Θάνος Πετρέλης

Ανδρέας Στάμος

Τρύφωνας Σαμαράς, Στέλλα Δημητρίου, Χάρης Σιανίδης

Read More

And More