Ε. Φουρέιρα: Chic, σε βραδινή έξοδο με τους φίλους της! Φωτογραφίες

Το δικό τους μήνυμα κατά του HIV έδωσαν με ένα πρωτότυπο video πριν λίγες μέρες οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz και πραγματοποίησαν ένα μεγάλο πάρτυ για την ενίσχυση αυτού του σκοπού.
Το ραντεβού δόθηκε την Πέμπτη το βράδυ στο “Apartment”, όπου η Μελίνα Μακρή των Vegas ανέβηκε στη σκηνή και έδωσε ένα ξεχωριστό live για τους διάσημους φίλους της, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του “Ath Checkpoint” για την πρόληψη και ενημέρωση γύρω από τη σεξουαλική υγεία.

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν εκεί και απόλαυσαν τη βραδιά, ενισχύοντας με το δικό τους τρόπο την εκστρατεία ενημέρωσης. Κομψή και χαμογελαστή, η Ελένη έφθασε στο μαγαζί και φωτογραφήθηκε με τους φίλους και συναδέλφους της,

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο πλαίσιο της καμπάνιας για την ενημέρωση για το Aids, οι Γιώργος Μαζωνάκης, Πάολα, Τάμτα, Vegas, Διονύσης Ζάχος, Ελένη Φουρέιρα, Melisses, Ελένη Χατζίδου, Kings, Courtney, Shaya, Δημήτρης Στρέπκος και Ματθίλδη Μαγγίρα πρωταγωνιστούν στο βίντεο “I Am The Wing”, στέλνοντας το μήνυμα τους. (Δες εδώ το video)
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More