Onirama, Μέλισσες, Stavento ξεσήκωσαν το κοινό στο ΟΑΚΑ! Το TLIFE ήταν εκεί!

Μια μοναδική συναυλία με πολλή μουσική και εκπλήξεις έδωσαν τα ελληνικά συγκροτήματα χθες το απόγευμα στο στάδιο ΟΑΚΑ, αφιερωμένη στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας. Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς.

Στη σκηνή βρέθηκαν οι Stavento με την Ήβη Αδάμου, οι Professional Sinnerz & Κόμης Χ, ο Μύρωνας Στρατής, οι Μελισσες και οι Decibell, ενώ σε ρόλο έκπληξη εμφανίστηκαν οι Onirama!

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Amita Motion ταξίδεψε μαζί με αγαπημένους καλλιτέχνες και γέμισε την Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο με τις πιο θετικές στιγμές και μουσικές εμπειρίες. Ενώ χθες ήρθε στην Αθήνα και το στάδιο ΟΑΚΑ για να προκαλέσει πανικό. Το στάδιο είχε αρχίσει να γεμίζει από τις έξι το απόγευμα και το κοινό που έφτανε εκεί προμηθευόταν από τους διοργανωτές τα μπλε καπελάκια της Amita Motion και ειδικά βραχιολάκια, που φορούσαν όλοι στο χέρι για να δίνουν το ρυθμό.
Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς και οι παρουσιαστές του Mad Δημήτρης Ουγκαρέζος και Λυδία Παπαϊωάννου, οι οποίοι έβαλαν από την πρώτη στιγμή το κοινό στο κλίμα της θετικής ενέργειας…

Εκτός από τη συναυλία που έδωσαν τα ελληνικά συγκροτήματα και οι νέοι τραγουδιστές, η “Θετική Ενέργεια” απογειώθηκε με μερικά απολαυστικά happenings στη Gameland. Ενώ, στο στάδιο ΟΑΚΑ είχαν τοποθετηθεί και ειδικές οθόνες για να βλέπουν όλοι τη συναυλία.

Στη σκηνή ανέβηκαν αρχικά οι Decibell και οι Professional Sinnerz με τον Κόμης Χ που ανέβασαν τους σφυγμούς και ξεσήκωσαν το κοινό. Οι Μέλισσες τραγούδησαν τον “Κινέζο” και το κοινό τους αποθέωσε.

Ο Μύρωνας Στρατής βρέθηκε στο stage με την κιθάρα του και τραγούδησε το “Πάνω απ’ όλα”, ενώ την παράσταση έκλεψαν οι Stavento με την Ήβη Αδάμου και το hit του καλοκαιριού “Σαν έρθει η μέρα”.

Σε ρόλο έκπληξη της βραδιάς βρέθηκαν οι Onirama που ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν μερικές από τις αγαπημένες επιτυχίες του κοινού. Ο κόσμος τους χειροκροτούσε και όλοι τραγουδούσαν μαζί τους.
Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στη διοργάνωση της Αmita Motion Tour 2010 και διασκέδασαν με την ψυχή τους στην πιο θετική μέρα του χρόνου.

Δες φωτογραφίες από τη λαμπερη συναυλία:


Όλοι φορούσαν τα καπελάκια της Amita Motion και τα μπλε βραχιολάκια!


Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν και στην Gameland!


Ο Θέμης Γεωργαντάς με τους Professional Sinnerz!


Οι Stavento φωτογραφίζονται με τους θαυμαστές τους!


Οικοδεσπότης της βραδιάς ο Θέμης Γεωργαντάς!


Η Ανίτα Ναθαναήλ με τα παιδιά της!


Η παρουσιάστρια του Mad Λυδία Παπαϊωάννου με την Ήβη Αδάμου!


Οι Μέλισσες κλέβουν την παράσταση με την εμφάνισή τους…


Ο Μύρωνας Στρατής τραγούδησε για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας!


Οι Μέλισσες στη σκηνή!


Ο Μύρωνας Στρατής ανεβάζει τους παλμούς…


Stavento και Ήβη Αδάμου!


Ο κόσμος αποθεώνει τους Stavento και την Ήβη!


Ήβη Αδάμου!


Μια απο τις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν live εμφάνιση του Reckless, που αποθεώθηκε από το κοινό!


Οι Onirama ξεσηκώνουν το κοινό!


Στη Gameland ο κόσμος διασκέδαζε μέχρι τα μεσάνυχτα!

Ρεπορτάζ: Αγγελική Δαρατσανού

Read More

And More