Το TLIFE στην πρεμιέρα του Σάκη και της Άννας. Δες φωτογραφίες!

Ένα μοναδικό show με εξαιρετικά χορευτικά και πολύ τραγούδι έδωσαν χθες το βράδυ ο Σάκης Ρουβάς και η Άννα Βίσση στην πρεμιέρα τους στο Αθηνών Αρένα. Δεκατρία χρόνια μετά την πρώτη του συνεργασία, το δίδυμο Βίσση-Ρουβάς επέστρεψε στην πίστα και το show“Face 2 Face” φαίνεται πως μάγεψε το κοινό.

Οι δυο καλλιτέχνες που έδωσαν συνέντευξη Τύπου λίγο πριν την έναρξη του προγράμματος ήταν πολύ ευδιάθετοι και γεμάτοι ενέργεια για τη φετινή χρονιά. Οι ίδιοι υποσχέθηκαν πως θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους πάνω στη σκηνή και το πέτυχαν, κάνοντας τον κόσμο που βρέθηκε στην πρεμιέρα και τους θαυμαστές τους να παραληρούν.


Το μοναδικό show της Άννας Βίσση!


Ο Σάκης Ρουβάς στη σκηνή!

Το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και ο Σάκης με την Άννα ερμήνευσαν παλιές και νέες αγαπημένες τους επιτυχίας. Η δυναμική τους πάνω στη σκηνή ήταν εξαιρετική και το κοινό τους αποθέωσε όταν βρέθηκαν μαζί στην πίστα. Βέβαια, από το πρόγραμμα δεν έλειψαν τα μοναδικά χορευτικά του Σάκη, αλλά και η ενέργεια της Άννας που πήρε την κιθάρα και τραγούδησε σε πιο ροκ ρυθμούς.

Μαζί τους ήταν οι Cabin 54, η Βέρα Μπούφη και η Στεφανία Ρίζου, που πλαισίωναν το μουσικό υπερθέαμα των δυο ταλαντούχων τραγουδιστών, σ’ ένα μαγαζί που έχει κυριολεκτικά μεταμορφωθεί με τον πιο σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό. Την σκηνοθεσία και το art direction του show υπογράφει η Ελληνοαμερικανίδα Christine Crokos, ενώ τις χορογραφίες η Marqueritte Derricks.


Η Στεφανία Ρίζου στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και της Άννας Βίσση!

Στην πρεμιέρα του Σάκη και της Άννας έδωσαν το “παρών” και αρκετά ονόματα της ελληνικής showbiz. Στα πρώτα τραπέζια βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας, ο οποίος έχει γράψει και ένα τραγούδι για το νέο δίσκο της Άννας Βίσση, μαζί με την Αννίτα Πάνια.

Ακόμη, στο Αθηνών Αρένα βρέθηκε ο Γιάννης Λάτσιος με την Τζένη Μπαλατσινού, η Δέσποινα Καμπούρη, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Λάκης Γαβαλάς και η Έλενα Παπαρίζου.


Ο Γιάννης Λάτσιος και η κομψή Τζένη Μπαλατσινού!


Η Δέσποινα Καμπούρη!


Η Ματθίλδη Μαγγίρα!


Η Έλενα Παπαρίζου δεν μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα του Σάκη και της Άννας!


Ο Λάκης Γαβαλάς!

Δες ένα απόσπασμα από την προχθεσινή εμφάνιση της Άννας:

Read More

And More