Οι διάσημοι φέρνουν τα Χριστούγεννα στην πόλη!

Μια μοναδική εκδήλωση αφιερωμένη στους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους που αγαπούν τα Χριστούγεννα, οργάνωσε το The Mall Athens στο Μαρούσι, το βράδυ του Σαββάτου.

Από τις 11 το πρωί, οι μικροί φίλοι μπορούσαν να βρεθούν εκεί και να φτιάξουν το δικό τους στολίδι για να διακοσμήσουν το μεγάλο δέντρο που βρίσκεται στο κέντρο του εμπορικού. Ενώ, το βραδάκι, οργανώθηκε μια ολόκληρη εκδήλωση για να ανάψουν τα φωτάκια του δέντρου. Η Έρρικα Πρεζεράκου ήταν αυτή που έδωσε το σύνθημα και πάτησε το κουμπί για να φωτιστεί το δέντρο.

Τα παιδάκια που είχαν συγκεντρωθεί εκεί μαζί με τους γονείς τους, άρχισαν να χειροκροτούν και να τραγουδούν χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια. Και λίγο αργότερα, ανέβηκαν στη σκηνή οι Melisses που τραγούδησαν τις τελευταίες τους επιτυχίες, σ’ ένα εορταστικό κλίμα!

Στην εκδήλωση βρέθηκε η Νόνη Δούνια μαζί με τα δυο παιδάκια της, τα οποία έφτιαξαν το δικό τους στολίδι και το τοποθέτησαν στο δέντρο, καθώς και ο Φαίδων Κεφαλέας από την εκπομπή “Καφές με την Ελένη”.

Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι διάσημοι συμμετέχουν ενεργά στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, δίνοντας το δικό τους μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας. Πριν λίγες μέρες η Έλενα Παπαρίζου άναψε τα φωτάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο “Golden Hall”, αλλά και ο Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε τη στήριξη του στην εκστρατεία του ArGOODaki και βρέθηκε στο ξενώνα “Ελπίδα” κοντά στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Δες φωτογραφίες από το event:


Ο Φαίδων Κεφαλέας με την Νόνη Δούνια!

Το ίδιο βέβαια κάνουν και η διάσημοι star της διεθνούς showbiz με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της Rihanna που με το πάτημα ενός κουμπιού άναψε τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου σε εμπορικό κέντρο του Λονδίνου.

Read More

And More