Ρεπορτάζ: Θύματα κλοπής τις τελευταίες μέρες οι celebrities

Θύματα κλοπής έχουν πέσει τις τελευταίες μέρες πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz. Αλήθεια τι έχει συμβεί και κλέβουν τα αυτοκίνητα των διασήμων;

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν γίνει πάνω από τέσσερις ληστείες αυτοκινήτων. Σε κάποιες περιπτώσεις οι δράστες έσπασαν τα τζάμια των αυτοκινήτων και έκλεψαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους, ενώ σε άλλες πήραν ολόκληρο το αυτοκίνητο. Πρωταγωνιστές αυτών των κλοπών είναι πολλοί Έλληνες διάσημοι, ανάμεσά τους η Όλγα Φαρμάκη, η Δούκισσα Νομικού, ο Τρύφων Σαμαράς, ο Τάσος Σοφρωνίου και η Τένια Μακρή.
Τάσος Σοφρωνίου: Θύμα κλοπής για λίγα κέρματα!

Θύμα κλοπής για λίγα κέρματα έπεσε το βράδυ της Πέμπτης ο Τάσος Σοφρωνίου. Ο γνωστός στυλίστας είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, κοντά στο Θησείο και όταν επέστρεψε να το πάρει μετά τη δουλειά, είδε πως του είχαν σπάσει το παράθυρο και του είχαν κλέψει τα κέρματα που είχε για τα διόδια.
Είμαι έξαλλος με την κατάσταση που επικρατεί. Πέρασα τρομερή ταλαιπωρία. Ήταν μια άσχημη μέρα, καθώς γίνονταν οι διαδηλώσεις και πετούσαν δακρυγόνα στο κέντρο, αλλά είχα δουλειά και έπρεπε να κατέβω. Άφησα το αυτοκίνητό μου σε κεντρικό σημείο επί της Ερμού με φώτα, μπροστά από γνωστό κατάστημα, πήγα να κάνω μια φωτογράφηση και όταν γύρισα γύρω στη 1 τα ξημερώματα, είδα πως είχαν σπάσει το τζάμι και μου είχαν κλέψει τα κέρματα που είχα αφήσει για την Αττική Οδό”, δήλωσε στο TLIFE.
O ίδιος ανέφερε πως την επόμενη μέρα ταξίδευε στο εξωτερικό και έπρεπε να βρει ασφαλές μέρος για το αυτοκίνητο και να πάει στο αστυνομικό τμήμα. “Στενοχωρήθηκα γιατί υπάρχει μια ασυδοσία γενικά. Είναι αμαρτία να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στο κέντρο της πόλης και μάλιστα σε ένα τόσο τουριστικό μέρος. Δεν μπορεί να πληρώνω τέλη στο δήμο και η αστυνομία να μην κάνει τίποτα. Ούτε ποδήλατο δεν μπορείς να πάρεις στην Αθήνα, γιατί φοβάσαι μην βρεθεί κανέίς και σε σκοτώσει”, συμπλήρωσε.

Ο. Φαρμάκη: Της πήραν το αυτοκίνητο που είχε παρκάρει κάτω από το σπίτι της!


Νύχτα θρίλερ πέρασε η Όλγα Φαρμάκη, η οποία έτρεχε στο Αστυνομικό Τμήμα Φαλήρου για να καταγγείλει την κλοπή του πολυτελούς αυτοκινήτου της. Η νεαρή παρουσιάστρια γύρισε αργά το βράδυ στο σπίτι της για να κοιμηθεί, ύστερα από πολλή δουλειά. Η ίδια είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της κάτω από το σπίτι της και το είχε κλειδώσει. Το επόμενο πρωί όμως, κατέβηκε να το πάρει, αλλά δεν υπήρχε πουθενά. Όπως δήλωσε στην “Πρωινή Μελέτη”, στην αρχή νόμιζε ότι της κάνουν πλάκα. “Δεν το πίστευα ότι μου είχε συμβεί κάτι τέτοιο. Μετακόμισα πρόσφατα σε αυτό το σπίτι και σ’ αυτή την περιοχή και έτσι δεν μπορούσα να ξέρω περί τίνος πρόκειται”.
Τ. Σαμαράς: Του “άνοιξαν” το αυτοκίνητο και του έκλεψαν χρήματα και το κινητό του!

Σοκαρισμένος είναι από το περιστατικό που του συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα ο Τρύφων Σαμαράς. Ο γνωστός κομμωτής είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του στην Αριστοτέλους, κοντά στην πλατεία Βικτωρίας και βρισκόταν όλη τη νύχτα με φίλους. Γύρω στις 5:00 το πρωί αποφάσισε να επιστρέψει σπίτι του, αλλά όταν έφθασε στο αυτοκίνητό του ανακάλυψε πως του το είχαν διαρρήξει.
Ο ίδιος μίλησε στο TLIFE για το δυσάρεστο περιστατικο. “Την προηγούμενη εβδομάδα έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου μου κι έκλεψαν χρήματα και το κινητό μου. Δεν ήταν κάτι εσκεμένο, απλώς είχα αφήσει παρκαρισμένο το αυτοκίνητό μου και συνέβη κάτι, που συμβαίνει πάρα πολύ συχνά, σε όλον τον κόσμο. Πρέπει να προσέχουμε γιατί δεν είναι ωραίο για εμάς να καταστρέφεται η περιουσία μας”, είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ο γνωστός κομμωτής ανέφερε το εξής: “Πήρα άλλο κινητό, το αυτοκίνητο το έδωσα τώρα για φτιάξιμο. Όταν συμβαίνουν ανάλογα περιστατικά νιώθεις παραβιασμένος, ότι ο προσωπικός σου χώρος προσβάλλεται. Είναι πολύ σκληρό αυτό και ό,τι και να πούμε είναι πολύ λίγο. Όταν δεν το περιμένεις κιόλας. Έπαθα σοκ, τώρα είμαι μια χαρά.”
Δ. Νομικού: Άγνωστοι έσπασαν νύχτα το smartaki της!

Πριν λίγες μέρες, άγνωστοί είχαν παραβιάσει την κλειδαριά στο μαύρο smartaki της Δούκισσας, χωρίς όμως να έχουν κλέψει κάτι μέσα από αυτό. Σοκαρισμένη η παρουσιάστρια ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και την ενημέρωσε ότι έπεσε θύμα κλοπής.
Ο πατέρας της Νίκος Νομικός είναι αυτός που διαπίστωσε πρώτος πως η κόρη του είχε πέσει θύμα κλοπής. Ο ίδιος μιλώντας στο Star είχε δήλωσει ότι παραβιάσαν την κλειδαριά και το παράθυρο του αυτοκινήτου, ενώ αυτό ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι. “Είδα κάτω cd, χαρτιά, ψάξανε παντού αυτοί να βρουν μάλλον χρήματα. Μου φάνηκε παράξενο γιατί το διέρρηξαν και δεν πήραν τίποτα απολύτως”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Τ. Μακρή: Της έκλεψαν την τσάντα και το αυτοκίνητο!

Η γνωστή ψυχολόγος, Τένια Μακρή, έπεσε θύμα ληστείας, καθώς αδίστακτοι δράστες τις έκλεψαν την τσάντα και το αυτοκίνητό της! Η ίδια δήλωσε στο Star ότι: “Στην τσάντα που μου έκλεψαν δεν είχα αντικείμενα αξίας. Πέρα από κάποια έγγραφα που έχω πάντα μαζί μου, είχα τα κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου. Βεβαίως, αυτό ήταν για τους δράστες μια πολύ ωραία λεία, αφού καθώς φώναζε ο συναγερμός πήραν το αυτοκίνητο και έφυγαν”
Παράλληλα, η ίδια δήλωσε ότι κατάλαβε ότι είχαν κλέψει την τσάντα και το αυτοκίνητο της, όταν ήρθε η αστυνομία. “Έπαθα σοκ, γιατί εδώ κατοικώ μόνη μου με την κόρη μου. Ένιωσα βιασμένη, ένιωσα ανασφαλής μέσα στο ίδιο μου το σπίτι, όπου κλειδαμπαρώνομαι και προσπαθώ να νιώσω ασφάλεια. Τουλάχιστον δεν έπαθα κάτι κακό. Βιάστηκε όμως, πολύ η ψυχή και το μυαλό μου”, είπε.

Εμείς ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα…

Ρεπορτάζ: Νατάσσα Στρόβιλα, Μαρία Πορτοκαλάκη

Read More

And More