Ν. Καραγιάννη στο TLIFE: Νίκησα την ανορεξία! Τώρα τρώω και το χαίρομαι!

Η Νανά Καραγιάννη, έχει κάθε λόγο πλέον να είναι ευτυχισμένη! Έχει δίπλα της ένα σύζυγο που την λατρεύει, κάνει εκπομπή στο ραδιόφωνο,τη μεγάλη της αγάπη και κάτι που την “γεμίζει” πάρα πολύ και το βασικότερο όλων! Πάλεψε σκληρά και κατάφερε να νικήσει την νευρική ανορεξία που την ταλαιπωρούσε τα τελευταία χρόνια.

“Όλα καλά με την υγεία μου” δήλωσε η γλυκειά παρουσιάστρια στο TLIFE! “Μετά από μεγάλη ταλαιπωρία τα κατάφερα.Τώρα τρώω και το χαίρομαι”!

Όσο για αυτά που γράφτηκαν ότι επιστρέφει στην τηλεόραση, η Νανά σπεύδει να το διαψεύσει: “Στην τηλεόραση δεν σκοπεύω να επιστρέψω γιατί όλη αυτή η ψυχολογική πίεση και η μεγάλη κούραση τελικά με φρικάρουν περισσότερο απ’ ότι νόμιζα. Δεν μου φταίει κανείς,απλώς δυσκολεύομαι να το διαχειριστώ όλο αυτό το στρες και την πίεση.Ασε που βαρέθηκα.Οι προτάσεις που έχω είναι για τα ίδια και τα ίδια.Πάνελ και τα σχετικά.Πόσα χρόνια πια; Να ήταν κάτι διαφορετικό,κατι ξεχωριστό… και πάλι βέβαια δύσκολο μου φαίνεται και πολύ μακρινό.

Η Νανά πλέον είναι καλά και χαίρεται την κάθε στιγμή! Πάει για φαγητό και ποτό με τον άντρα της και την παρέα της, παρά το γεγονός ότι ξυπνάει χαράματα κάνει πιλάτες και το καλύτερό της είναι η εκπομπή της στον Κiss! Είναι μάλιστα πολύ χαρούμενη που δεν το σταμάτησε λόγω του προβλήματος της υγείας της! “Ραδιόφωνο φυσικά και συνεχίζω να κάνω κανονικά και δοξάζω το Θεό που δεν έκανα το λάθος να σταματήσω παρά τις συμβουλές πρώην συνεργατών μου σε εκπομπές με την ανόητη δικαιολογία: “Μα εμείς το λέμε για να μην κουράζεσαι που ξυπνάς τόσο πρωί”…

Η Νανά το ξανθό κορίτσι με τα μεγάλα γαλάζια μάτια και το χαρακτηριστικό χιούμορ, τα κατάφερε. Πάλαιψε σκληρά. Η μάχη ήταν δύσκολη.Πολλές φορές άνιση. Αλλά με τη δύναμη της ψυχής της, και φυσικά την στήριξη του συζύγου της Γιάννη και της οικογένειάς του, ξεπέρασε όλα τα εμπόδια, νίκησε και πλέον βλέπει με “άλλα μάτια” τη ζωή! Εμείς να της ευχηθούμε όλα τα όνειρά της να γίνουν πραγματικότητα!

Read More

And More