Η συγνώμη της Β. Μπάρμπα στην Ε. Μελέτη! Γιατί δεν πήγε στην εκπομπή

Στο τελευταίο ημίωρο της σημερινής ”Πρωινής Μελέτης” κι αφού είχαν ήδη ανακοινώσει αρκετές φορές, τα παιδιά στο πάνελ και η Ελεονώρα Μελέτη, ότι θα έχουν καλεσμένη τη Βάνα Μπάρμπα, ξαφνικά ενημέρωσαν στους τηλεθεατές ότι πριν από λίγο επικοινώνησαν με συνεργάτη της ηθοποιού, που τους ενημέρωσε ότι τελικά η Βάνα δεν θα εμφανιστεί στην εκπομπή γιατί είναι αδιάθετη.

Έτσι, αρχικά προέβαλαν την άδεια καρέκλα που περίμενε τη Βάνα Μπάρμπα και στη συνέχεια το βίντεο από το ”Πρωινό Mou”, που η Βάνα Μπάρμπα είχε εναντιωθεί στον τρόπο που της είχαν φερθεί ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Τελικά, τον υπόλοιπο χρόνο της εκπομπής, με γρήγορα αντανακλαστικά από το κοντρόλ, κάλυψαν με την Ευγενία Μανωλίδου. Η παρουσιάστρια του ”Dancing with the stars Daily” βγήκε τηλεφωνικά και μίλησε για το talent show του ΑΝΤ1, ενώ η Ελεονώρα δεν παρέλειψε να δείξει στις κάμερες τις μελανιές που έχει αποκτήσει από τις πρόβες.

Το TLIFE επικοινώνησε με την Βάνα Μπάρμπα, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά ότι:

”Ζήτησα συγνώμη! Είχα ένα προσωπικό πρόβλημα και δεν μπόρεσα να βρεθώ εκεί σήμερα, θα το κάνω όμως, το συντομότερο δυνατόν, αύριο μεθαύριο. Δεν ήταν πρόβλημα υγείας, μια χαρά είμαι δόξα το Θεό. Ήταν κάτι δικό μου. Εκτιμώ πάρα πολύ την Ελεονώρα και στεναχωρήθηκα πολύ που δεν πήγα! Ζήτησα συγνώμη και θα πάω το συντομότερο στα παιδιά και στο studio!”

Δες το βίντεο από την εκπομπή:

Ρεπορτάζ: Μαρία Πορτοκαλάκη

Read More

And More