Ο Π. Μουζουράκης άνοιξε τη συναυλία των Roxette! Το TLIFE στα backstage

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συναυλία των θρυλικών ”ROXETTE” στο Terra Vibe της Μαλακάσας, την οποία άνοιξε με τις μελωδίες του ο Πάνος Μουζουράκης. Με την αστείρευτη ενέργειά του, το πάθος του για τη μουσική, την χαρακτηριστική του τρέλα και την εκρηκτική σκηνική του παρουσία προθέρμανε για τα καλά το κοινό, που παρά την ψυχρούλα και το δροσερό αεράκι, βρέθηκε εκεί για να απολαύσει το δημοφιλές συγκρότημα αλλά και τον ίδιο.

Aνάμεσα σ’ εκείνους που βρίσκονταν στην αρένα, ήταν και η Νίκη Πόντε με τις φίλες της!

Στην ειδυλλιακή τοποθεσία της Μαλακάσας, με το πράσινο να κυριαρχεί παντού, το επιβλητικό βουνό και τα χαμηλά φώτα της σκηνής, οι παρευρισκόμενοι χόρευαν και τραγουδούσαν όλο το βράδυ. Την ίδια ώρα, πίσω στα παρασκήνια οι Roxette ζέσταιναν τη φωνή τους, η οποία είναι αναλλοίωτη στο χρόνο.

Η τραγουδίστρια του group από κοντά μοιάζει σαν να μην έχει μεγαλώσει καθόλου, γεμάτη ενέργεια και κέφι που τα μετέδιδε και στους υπόλοιπους. Μάλιστα, με τα υπόλοιπα μέλη κάνανε διάφορα μεταξύ τους αστειάκια, κατά τη διάρκεια των προβών, όπως για παράδειγμα ότι φαλτσάρουν. Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν με το ειδικό βανάκι στη σκηνή…

Η Marie Fredriksson και ο Per Gessle μας μετέφεραν σε μια άλλη εποχή με έντονα ρομαντική διάθεση και ροκ μελωδίες, ενώ ο Πάνος, μας έκανε να ερωτευτούμε και μας ένωσε όλους σε μια αγκαλιά με τα τραγούδια του.

Εκείνος μας ταξίδεψε με τη ”Σοφίτα”, ”Το πιο γλυκό κομμάτι”, το ”Φίλα με ακόμα”, το ”Δώσε σημασία” και πολλές άλλες επιτυχίες του, ενώ οι Roxette μας γύρισαν στη δεκαετία του ’80, όταν όλοι ερωτεύονταν μ’ ένα τους τραγούδι και μόνο. Τότε που τα ”It Must Have Been Love”, ”Listen To Your Heart”, ”Joyride” και ”The Look”, γνώρισαν -και συνεχίζουν να γνωρίζουν- μεγάλη επιτυχία, ενώ δεν έλειπαν, επίσης, από κανένα πάρτι.

Οι καρδιές μας χτύπησαν πολύ δυνατά χθες και όλοι οι ερμηνευτές μας απογείωσαν!

Λίγο μετά την εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη στη σκηνή, ο ίδιος κατευθύνθηκε προς τα καμαρίνια. Το TLIFE κατάφερε και τρύπωσε σ’ αυτά, παρακολούθησε τις τελευταίες πρόβες των Roxette λίγο πριν βγουν στη σκηνή και μίλησε με τον Πάνο για τα επόμενα σχέδιά του, ενώ μας ανέφερε ότι η Μαρία Σολωμού δεν ήρθε στη συναυλία, διότι είχε παράσταση. ”Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι απόψε εδώ και το καλοκαίρι θα κάνω περιοδεία στην Ελλάδα με τους καταπληκτικούς μουσικούς μου. Εσένα σ’ άρεσε;”

Ήταν ιδιαίτερα χαλαρός και χαρούμενος με την απόδοσή του στη συναυλία, αλλά σαν ανήσυχος καλλιτέχνης, επιζητούσε και την επιβέβαιωση από τους άλλους. Ευαίσθητος, ευγενικός και επικοινωνιακός τόσο, όσο σπάνια είναι κάποιος καλλιτέχνης, μίλησε μαζί μας για πολύ ώρα, χωρίς να σταματά να μας ”πειράζει”, να ψυχολογεί, να φιλοσοφεί και να σατιρίζει, πέρα από ανθρώπους και καταστάσεις της καθημερινότητας, ακόμα κι εμάς!

Δες βίντεο από τη βραδιά, με τον Πάνο να μην χάνει λεπτό το χιούμορ του και να μαγεύει το κοινό με την ερμηνεία του!

Read More

And More