Κρυφά στην Ελλάδα ο Michael Douglas με την C.Z. Jones! Που πήγαν;

Στη χώρα μας για λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης ήρθε ο Michael Douglas και η Catherine Zeta Jones με τα παιδιά τους. Το γνωστό ζευγάρι επισκέφθηκε το πρωί το Μουσείο της Ακρόπολης.

Το TLIFE επικοινώνησε με υπάλληλο του μουσείου που επιβεβαίωσε την επίσκεψή τους. “Ήρθαν ινκόγκνιτο στο μουσείο. Δεν τους περίμενε κανείς. Ήρθαν με τον δικό τους ξεναγό. Είδαν από κοντά και θαύμασαν τα εκθέματα που βρίσκονται εδώ”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με καλοκαιρινή διάθεση και casual εμφάνιση το ζευγάρι με τα παιδιά του Dylan και Carey, που δεν άφησε στιγμή από τα μάτια της η Catherine Zeta Jones, παρακολούθησε με προσοχή την ξενάγηση. Η γνωστή ηθοποιός φορούσε λευκές πλατφόρμες που έδεναν με κορδέλα, λευκό σορτσάκι, φούξια καφτάνι και μεγάλο καπέλο. Ενώ, στο ίδιο casual στυλ ήταν ντυμένοι ο σύζυγός και τα παιδιά της.

Όπως φαίνεται το γνωστό ζευγάρι αποφάσισε να αφήσει πίσω τη δύσκολη περίοδο που πέρασε με τα προβλήματα υγείας που είχε και να περάσει λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς με τα παιδιά του, κάνοντας διακοπές στη χώρα μας.

(Φωτογραφίες από τα πλάνα που μετέδωσε η πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ)
Η τελευταία χρονιά, άλλωστε ήταν πολύ δύσκολη τόσο για τον Michael Douglas που έδωσε τη μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, όσο και για την αγαπημένη του Catherine Ζeta Jones, που έπαθε κατάθλιψη και νοσηλεύτηκε για λίγο σε κλινική. Οι δυο τους πάντως, φαίνεται πως έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα και είναι έτοιμοι να απολαύσουν το καλοκαίρι με ταξίδια και εκδρομές. Μέχρι στιγμής, πάντως, παραμένει άγνωστο το πόσες ημέρες θα μείνουν στη χώρα μας.

Δες το video από την εκπομπή της ΝΕΤ:

Read More

And More