Σοφός – Τσιμτσιλή: Σήμερα ο γάμος τους! Το TLIFE θα είναι εκεί!

Λίγες ώρες έχουν απομείνει για το γάμο της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό και το ζευγάρι βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών. Η γνωστή παρουσιάστρια, που θα ανέβει σήμερα τα σκαλιά της εκκλησίας αν και έχει λίγο άγχος φαίνεται πως τα έχει όλα υπό έλεγχο.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει επιμεληθεί με τη βοήθεια της οικογένειάς της και του αγαπημένου της και τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου και όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά. Η ίδια άλλωστε είχε δηλώσει στο TLIFE ότι θέλει το μυστήριο του γάμου να είναι μια ρομαντική και λιτή τελετή όπως ταιριάζει σε εκείνη και τον σύντροφό της.
Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και 1,5 χρόνο θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο στις 8 το βράδυ στο εκκλησάκι του Αγίου Σεραφείμ στο κτήμα Νάσιουτζικ. Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει και η γαμήλια δεξίωση στον ίδιο χώρο.
Η Σταματίνα, όπως αποκάλυψε στο TLIFE θα βρίσκεται στο κτήμα από το μεσημέρι για να ετοιμαστεί. Μαζί της θα είναι και οι κοπέλες από το κανάλι που θα επιμεληθούν το μακιγιαζ και τα μαλλιά της.
Η γνωστή παρουσιάστρια έχει διαλέξει ένα ρομαντικό νυφικό της Vera Wang, λευκό με δαντέλα, που θα συνδυάσει με λευκά παπούτσια Casadei. Κατά τη διάρκεια της τελετής θα έχει πάνω τα μαλλιά και θα φορά ένα λευκό ισπανικό πέπλο και στη δεξίωση μετά θα το αφαιρέσει και θα αφήσει τα μαλλιά της κάτω, να σχηματίζουν ανάλαφρες μπούκλες. Στην εκκλησία θα την συνοδεύσει η μητέρα της και θα κρατά μια νυφική ανθοδέσμη με λευκά λουλούδια.
Μετά το γάμο και το γλέντι το ζευγάρι θα μείνει στη νυφική σουίτα στο κτήμα Νάσιουτζικ και θα φύγει το μεσημέρι της Κυριακής.
Εμείς να τους ευχηθούμε η ώρα η καλή!

Read More

And More