Βασιλόπουλος – Βεντούρα: Παντρεύτηκαν στην Κεφαλονιά! Δες φωτογραφίες

Ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος που έχει φύγει στην Αμερική για να κάνει την τύχη του ήρθε στην Ελλάδα για να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Αντωνία Βεντούρα.

Οι δυο τους έδωσαν τους μυστικούς όρκους αιώνιας αγάπης και αποφάσισαν ότι ήρθε η στιγμή να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον Θεού και ανθρώπων, με φόντο την Κεφαλονιά, που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης. Το ζευγάρι εχει ήδη κάνει ένα γάμο στο Las Vegas!

Το TLIFE πέτυχε τον ηθοποιό λίγο πριν φύγει για τις διακοπές του στην Ιθάκη. “Είμαστε δυο μέρες στην Ελλάδα. Πάμε Ιθάκη. Ο γάμος θα γίνει στην Κεφαλονιά. Θα προσπαθήσουμε να μην έχει φωτογράφους κλπ. Θέλουμε αυτές οι στιγμές να είναι για μας!”

Ωστόσο, το TLIFE κατάφερε και έμαθε λεπτομέρειες για την τελετή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο εξωτερικό εκκλησάκι του ξενοδοχείου Emelisse. Στο ίδιο ξενοδοχείο πραγματοποιήθηκε και η δεξίωση μετά το γάμο!

Ήταν μία πολύ όμορφη τελετή με την παρουσία όλων των αγαπημένων τους ανθρώπων, πολύ καλά οργανωμένη από το ζευγάρι και περισσότερο τους γονείς της Αντωνίας. Η νύφη δεν πάτησε το πόδι του Χρήστου, όπως ορίζει η παράδοση, ενώ το γλέντι του γάμου κράτησε μέχρι το πρωί!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το κοστούμι του γαμπρού το έραψε ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος και το νυφικό της Αντωνίας είναι από το Los Angeles!

Δες φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που έγινε ο γάμος:

Το ζευγάρι λάμπει από ευτυχία και μάλιστα και οι δύο άλλαξαν από σήμερα την κατάστασή τους στο facebook σε “παντρεμένοι”!

Δες τι δήλωσε ο γαμπρός μία μέρα μετά το γάμο στο “TV Weekend”:

Ο Χρήστος προσπαθεί να χτίσει καριέρα στο εξωτερικό και δεν τα πάει άσχημα ως τώρα. Για να τα καταφέρει έχει δουλέψει και ως part-time σερβιτόρος! Οι δυο τους έχουν στήσει το σπίτι τους στο Λος Άντζελες. Πέρα από την δυλειά όμως, το ζευγάρι ξέρει να περνάει και καλά και συνέχεια κάνει διάφορες δραστηριότητες όπως Indoor skydiving!

Read More

And More