Τι συμβαίνει με την υγεία του Αλ. Ρήγα – Γιατί ακυρώθηκαν δύο παραστάσεις;

H ξαφνική αδιαθεσία του ηθοποιού έφερε την ακύρωση της πρεμιέρας της περιοδείας “Αυτός ο Αλήτης ο Κοέλιο… έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του” . Ο ηθοποιός δεν μπόρεσε να παίξει ούτε την επόμενη μέρα κι έτσι αναβλήθηκε και η χτεσινή παράσταση στο Ανοικτό Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης του Δήμου Ρέντη.

Το TLIFE επικοινώνησε με στενό συνεργάτη του Αλέξανδρου Ρήγα κι έμαθε όλη την αλήθεια για την υγεία του: “Αυτό έγινε εντελώς απρόοπτα. Eίχε πριν λίγες μέρες ένα κακό προηγούμενο. Είχε μιά εξάντληση, δεν μπορούσε να κάνει πρόβες και μεταφράστηκε ως έλλειψη ύπνου και κούραση. Δεν δόθηκε βαρύτητα πλυν του ότι πήγαμε την πρόβα μας τρεις ώρες πίσω… Την Δευτέρα όμως ήταν σε πλήρη κατάπτωση το σύστημα όλο…

Πώς είναι ένας άνθρωπος που είναι άρρωστος για δέκα ημέρες και δεν μπορεί να σηκωθεί καθόλου; Έτσι! Μας ζήτησε βοήθεια ακόμη και να πάει να κάνει το μπάνιο του… Ήρθε γιατρός και του βάρεσε το καμπανάκι για κάποιες εξετάσεις. Έκανε δύο πολυβιταμινούχες ενέσεις και του είπε ότι είναι στα όρια της διάγνωσης της υπερκόπωσης. Φυσικά του είπε να προσέξει κάποια πράγματα, να ξεκουραστεί… Ο Αλέξανδρος ως εργασιομανής δύσκολα ακούει… Αυτό που ήταν αναγκαστικό να γίνει στην πρεμιέρα μας στην Καισαριανή ήταν να μην παίξει. Δεν μπορούσε δηλαδή έτσι κι αλλιώς… Τώρα χτες που είχαμε την δεύτερη παράσταση στο Ρέντη, ήθελε πάρα πολύ να παίξει αλλά ο γιατρός του το απαγόρευσε και η παραγωγή ανέβαλε την παράσταση γιατί έχουμε δρόμο μπροστά μας με μια πολύ μεγάλη περιοδεία και ο Αλέξανδρος πρέπει να ξεκουραστεί! Ο κος Ρήγας είναι ήδη πολύ καλύτερα! Από χτες το πρωί που ξύπνησε είπε θέλω να παίξω. Δεν μπορεί να παίξει και ποδόσφαιρο, αλλά είναι καλύτερα!”

Kαι συνέχισε: “Ευτυχώς η επόμενη προγραμματισμένη παράσταση είναι αύριο στη Νίκαια. Μπορεί να μην έχουμε ανακοινώσει κάτι αλλά ελπίζουμε, αφού νιώθει κι ο ίδιος καλύτερα, να συνεχίσουμε κανονικά!”

Εμείς ευχόμαστε στον Αλέξανδρο, περαστικά!

Read More

And More