Γ. Αγγελοπούλου: Το πολυτελές σκάφος και οι διακοπές της στο Μεγανήσι!

Η Γιάννα Αγγελοπούλου με το μικρό της γιό και ένα από τα σκάφη της συλλογής της έφτασε στο γραφικό νησί του Ιονίου στον κόλπο στο Βαθύ, στα μέσα Ιουλίου.

Το καταπράσινο Μεγανήσι αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς της οικογένειας, που δεν παραλείπει να επισκέπτεται κάθε χρόνο σχεδόν, καθώς μπορεί να απολαύσει χαλαρές και ήρεμες διακοπές μακριά από τα αδιάκριατα βλέμματα των φωτογράφων.

Ωστόσο, η παρουσία του επιβλητικού σκάφους στη μαρίνα του Βαθίου δεν θα μπορούσε να μην κεντρίσει την προσοχή των κατοίκων και να μεταφερθεί γρήγορα από στόμα σε στόμα η είδηση της άφιξής της. ‘Αλλωστε το καινούριο σκάφος Alfa της οικογένειας αξιας μόλις 24 εκατομμυρίων ευρώ δύσκολα περνά απαρατήρητο.

Η κυρία Αγγελοπούλου έφτασε στο Bαθύ δύο μέρες μετά το προσωπικό της με ελικόπτερο και παρέμεινε για αρκετές μέρες, μέχρι τέλος Ιουλίου, απολαμβάνοντας κυρίως θαλάσσιες αποδράσεις.

Όσον αφορά το ελικόπτερο, είναι το καινούριο απόκτημα της Γιάννας και του σύζύγου της Θεόδωρου Αγγελόπουλου. Πρόκειται για την την πλέον πολυτελή έκδοση μιας πολεμικής μηχανής που χρησιμοποιείται εδώ και κάποιους μήνες από το υπουργείο εκτάκτων αναγκών της Ρωσίας και τα υψηλά κλιμάκια του αμερικανικού στρατού.

Η αξία του ελικοπτέρου αυτού, που όχι μόνο καινοτομεί στα συστήματα πλοήγησης, αλλά φέρει και την υπογραφή της Mercedes Benz, ανέρχεται στα 13,5 εκατομμύρια ευρώ.

Μία από τις σπάνιες εξόδους της κυρίας Αγγελοπουλου στο Βαθύ ήταν για να γευτεί τις νοστιμιές του νησιού, σε μία από τις πιο γνωστές ψαροταβέρνες. Οι κάτοικοι εντυπωσιάστηκαν από την παρουσία της στα διπλανά τραπέζια από αυτά που έτρωγαν το ψαράκι τους. “Ήταν με την προσωπική της ασφάλεια κι έναν άλλο άνδρα. Πολύ απλή, φορώντας ένα άσπρο σορτσάκι με ζώνη. Όμορφη και σικ”, δηλώνει στο TLIFE ένας από τους κατοίκους που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην ψαροταβέρνα.

“Έρχεται κάθε χρόνο με το σκάφος της και το αράζει στο λιμάνι στο Βαθύ. Φυσικά κάθε φορά που το βλέπουμε μας εντυπωσιάζει το ίδιο. Καθόμαστε και το χαζεύουμε από την ταράτσα! Αγαπάει πολύ το νησί μας η κυρία Αγγελοπούλου”, εξηγεί στο TLIFE το ευγενέστατο προσωπικό του “Π” bar cafe στο Μεγανήσι.

Read More

And More