Τ. Σαμαρας: Απαντά στο TLIFE σε όσους τον κατηγορούν επειδή παίζει στο θέατρο! Δες το απολαυστικό βίντεο!

Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή. Όλοι έχουν να πουν μια καλή κουβέντα για εκείνον και ότι έχει κάνει μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να το κάνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Παρόλα αυτά υπάρχουν και κάποιοι που τον επικρίνουν έντονα για κάποιες του επιλογές, όπως αυτή του να παίξει στη θεατρική παράσταση “Οι απελπισμένοι” του Γιώργου Βάλαρη. Τι δουλειά έχει ένας κομμωτής να κάνει θέατρο, άρχισαν να λένε οι κακές γλώσσες.

Ο Τρύφωνας απαντά μέσα από το TLIFE για όλα όσα ακούγονται: “Ο καθένας είναι ελεύθερος να λεει ότι θέλει! Ελευθερία έχουμε. Απο κεί και πέρα, άνθρωπος είμαι και γω και στεναχωριέμαι. Αλλά εχω συνηθίσει να εκτίθεμαι οπότε δεν με ενοχλεί ότι κι αν πουν!”

“Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα πάνω στη σκηνή. Από τη μια θέλω να ανοίξει η γη και να με καταπιεί αλλά από την άλλη με ευχαριστεί γιατί μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω”, αναφέρει ο Τρύφωνας για τον ρόλο του στην παράσταση.

Ο ίδιος περνάει κάλα με τους άλλους πρωταγωνιστές του έργου και κανείς δεν έχει παράπονο από εκείνον. Ο σκηνοθέτης του έργου έχει μόνο καλά λόγια να πει.

“Ο Τρύφωνας ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη σκηνική , ήταν ακριβώς αυτό που φανταζόμουνα. Γι’ αυτό και τον επέλεξα να αντικαταστήσει τον Νίκο Μουτσινά στην καλοκαιρινή του επιτυχία. Χαίρομαι που ήταν αντάξιος των προσδοκιών μου. Είναι ένας σταρ ο Τρύφωνας και πολύ αγαπήτος στον κόσμο και αυτό περνάει και απο την σκήνη κάτω. Έχει το χάρισμα να μεταδίδει την ενέργεια του στον κόσμο. Είναι πάρα πολύ σεμνός και υπάκουος με τους συναδέλφους του και μ εμένα στην πορεία της διαδικασίας των προβών””, δηλώνει στο TLIFE ο σκηνοθέτης της παράστασης Γιώργος Βάλαρης.

“Οι συναδέλφοι του τον αγαπάνε πάρα πολύ, είναι πολύ σεμνός και ας είναι αυτή τη στιγμή τα φώτα της δημισιότητας πάνω του. Ο Τρύφωνας αυτό που προσπαθεί να κάνει το ρόλο του καλά. Τον αγαπώ πάρα πολύ”, συνεχίζει ο ίδιος.

Η ιστορία…
Επτά «απελπισμένοι» Νεοέλληνες αποφασίζουν να αλλάξουν την ζωή τους φεύγοντας για την Αμερική… Η μοίρα όμως τους επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη! Το αεροπλάνο πέφτει σε ένα τροπικό νησί του Ατλαντικού. Εκεί, κάπου στα βάθη της ζούγκλας, μακριά από τον πολιτισμό, οι ήρωες δοκιμάζονται, λένε τον πόνο τους, κλαίνε, γελάνε, σκέφτονται, αναθεωρούν, μετανιώνουν, αυτοψυχαναλύονται και τέλος, λυτρωμένοι και ελεύθεροι από τις κοινωνικές συμβάσεις και τα προβλήματα που τους στοιχειώνουν, ζουν τη δική τους «στιγμή» …

«Οι απελπισμένοι» του Γιώργου Βάλαρη είναι μια σπονδυλωτή μουσική κωμωδία που σατιρίζει με καυστικό τρόπο το σήμερα, αυτή την πολύ ιδιαίτερη Νεοελληνική πραγματικότητα όπως έχει διαμορφωθεί υπό τις τωρινές συνθήκες.
Οπλισμένο με πολύ χιούμορ, πολλές ανατροπές και…αρκετή τρυφερότητα, το έργο συνδυάζει δομικά στοιχεία επιθεώρησης και έργου πρόζας με αρχή, μέση και τέλος.

Παρότι «Απελπισμένοι», οι πρωταγωνιστές μας Τρύφωνας Σαμαράς, Βίλμα Τσακίρη, , Νικολέττα Καρρά, Ελένη Καρακάση, Μάνος Πίντζης, Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, και σε έκτακτη εμφάνιση ο Τάσος Παλαντζίδης, «επιβιώνουν στην ζούγκλα» με άφθονο γέλιο, μουσική και χορό…

Δες αποκλειστικά βίντεο του TLIFE από την παράσταση:

Read More

And More