Το νέο show της Άννας Βίσση ξεκίνησε! Όλες οι λεπτομέρειες στο TLIFE

Η Άννα Βίσση επιστρέφει στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας με ένα ανατρεπτικό show! Κάνει την έκπληξη, ξεφεύγωντας από το καθιερωμένο μοτίβο των νυχτερινών κέντρων και βγαίνει στην πίστα για να ανοίξει το πρόγραμμα εκείνη. Ακριβώς στις 12 τα μεσάνυχτα!

Η ίδια είναι ενθουσιασμένη με το νέο της show και πιστεύει ότι θα δώσει πολύ χαρά στον κόσμο! Οι ατελείωτες πρόβες των τελευταίων ημερών έδωσαν την θέση τους στην λαμπερή πρεμιέρα της Παρασκευής. Το TLIFE φυσικά ήταν εκεί!

Η έναρξη του προγράμματος δεν θα μπορούσε να γίνει παρά με το τραγούδι που έχει στιγματίσει πολλούς ανθρώπους αλλά και την καριέρα της ερμηνεύτριας. Δεν είναι άλλο από το “12”.

Από τις ωραίες στιγμές της βραδιάς ήταν η ενφάνιση της Άννας με καστανη περούκα και λευκό φόρεμα να τραγουδά το “Άς κάνουμε απόψε μιαν αρχή”!

Λίγο μετά τις δύο, έκανε την εμφάνισή της και η διαχρονική Μαίρη Λίντα. Οι δύο ερμηνεύτριες απέσπασαν πολύ θερμό χειροκρότημα. Από τα τραγούδια που είπαν μαζί ήταν το ‘Λάμπω απ’ τη χαρά μου” και το ”Περασμένες μου αγάπες”.

“Ποιός είπε ότι δεν έχω μπαλέτο;” ρώτησε στη συνέχεια τον κόσμο και εμφανίστηκε μία ακόμα από τις εκπλήξεις τις βραδιάς! Ο “χορευτής των μπουζουκιων” χόρεψε το “Σαν κι εμένα καμία” στη σκηνή και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Η Άννα ερμηνεύει το καινούριο της τραγούδι “Μόνο αν τρελαθώ”:

Φυσικά από την πρεμιέρα της δεν θα μπορούσε να λείπει ο Νίκος Καρβέλας, ο οποίος συνοδευτόταν από την σύζυγό του Αννίτα Πάνια.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο νυχτερινό μαγαζί ήταν και ο Θανάσης Πάτρας με την γυναίκα του.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE συνέλαβε στο REX και τοςυ δύο δημοσιογράφους του “Πρωινό mou”, Σάσα Σταμάτη και Τάσο Θεοδώρου.

Ο σκηνοθέτης Γιώργος Βάλαρης και ο Διονύσης Ζάχος ήταν ανέμεσα σε αυτούς που αποθέωσαν την Άννα.

Όλες οι λεπτομέρειες του show
«Πειραγμένες» ενορχηστρώσεις, τραγούδια που μας αρέσει να τα ακούμε δυνατά, λατρεμένα ζεϊμπέκικα και δυνατές μπαλάντες, ποπ, ροκ και λαϊκά, πιάνο, dance και ταμπούρλα, εκκλησιαστικές καμπάνες και λέιζερ σε ένα nonstop πάρτι για όσους βρεθούν στο REX.

Καλεσμένη της Άννας είναι η Μαίρη Λίντα. Μία μεγάλη τραγουδίστρια κλασικής αξίας, που έρχεται με το ίδιο κέφι και την ίδια δροσιά που είχε άλλοτε, για να μας ταξιδέψει στα περήφανα 60’ς του Χιώτη αλλά και να μας δείξει πως χορεύεται το μάμπο!

Μαζί τους εμφανίζεται και η αγορίστικη μπάντα των Wedding Singers. Ζουν για να κάνουν πάρτι και ερμηνεύουν τραγούδια από την disco, synth, pop, rock & rock’ n’ roll σκηνή της δεκαετίας του ’80 και του ’90. Όλα αυτά υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της μοναδικής Μυρτώς Κοντοβά.

Στο πρόγραμμα δεν υπάρχουν μπαλέτα και χορευτές παρά μόνο τραγούδια και μουσική. Άλλωστε το καλύτερο μπαλέτο είναι ο κόσμος και η τραγουδίστρια εκτιμά πως οι θαμώνες του μαγαζιού θα χορεύουν συνέχεια!

Μία από τις ιδιαιτερότητές του “Δώδεκα”, όπως ονομάζεται το show, είναι το γεγονός ότι ξεκινάει νωρίτερα σε σχέση με αυτά που έχουμε συνηθίσει. Ακριβώς στις 12 τα μεσάνυχα η Άννα ανοίγει το πρόγραμμα έχοντας σκοπό να απογειώσει την διασκέδαση μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το styling της ερμηνεύτριας έχει αναλάβει η κόρη της Άννας, Σοφία Καρβέλα. Είναι αυτό που λέμε οικογενειακή υπόθεση! Επιλογές σε glam rock στιλ που αγαπάει πολύ η απόλυτη Ελληνίδα σταρ.

Ιδιαίτερη είναι όμως και η διακόσμηση του χώρου. Περιλαμβάνει δύο δωμάτια και διαθέτει προθάλαμο σε γκρι αποχρώσεις με πολλά κεριά Jo Malone διάσπαρτα στο χώρο. Την όλη ευθύνη έχει η Αθανασία Σμαραγδή, η οποία υπογράφει και τη σκηνογραφία του προγράμματος.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More