O T. Βοσκόπουλος μαγεύει για ακόμη μια φορά την Αθηναϊκή νύχτα! Δες βίντεο

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες που έχει η χώρα μας, επέστρεψε στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας με μία συνεργασία που αξίζει να δεις και που δικαιώνει τις προσδοκίες σου. To TLIFE βρέθηκε στο γνωστό νυχτερινό κέντρο, λίγες μέρες μετά την λαμπερή πρεμιέρα και μοιράζεται μαζί σου τις εντυπώσεις του…

Στο Diogenis Studio ο Τόλης Βοσκόπουλος μαζί με τον Αντώνη Ρέμο έχουν δημιουργήσει μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα που θυμίζει τα μπουζούκια σε παλαιότερες καλές εποχές. Τότε που τα πρώτα τραπέζια έτρωγαν καθώς περίμεναν την έναρξη του σχήματος, ήταν το ένα δίπλα στο άλλο και μεγάλες θεατρικές κουρτίνες έκλειναν την σκηνή ώσπου να ξεκινήσει το πρόγραμμα.

Η βραδιά λοιπόν ξεκινάει και η αγωνία κορυφώνεται όταν ο Αντώνης ολοκληρώνει το πρώτο μέρος του προγράμματός του και υποδέχεται στην σκηνή τον Τόλη Βοσκόπουλο. Ο κόσμος χειροκροτάει με πάθος τον μεγάλο τραγουδιστή και ο ίδιος δικαιώνει το όνομα του “πρίγκιπα” της νύχτας. Η θεατρικότητα, η ωραία φωνή και τα τραγούδια που σε ταξιδεύουν στον χρόνο σε κάνουν να τραγουδάς δυνατά και να φέρνεις στο μυαλό σου μόνο όμορφες εικόνες.

Δες το video που ο Αντώνης Ρέμος υποδέχεται στην σκηνή τον Τόλη Βοσκόπουλο!

Δες το βίντεο που ο Αντώνης Ρέμος ολοκληρώνει το πρώτο μέρος του προγράμματος του..

Read More

And More