Παρθένης – Θάνου: Όλες οι λεπτομέρειες του μυστικού γάμου στο TLIFE!

Ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Κατερίνα Θάνου παντρεύτηκαν την Τρίτη το βράδυ στο δημαρχείο Γλυφάδας με απόλυτη διακριτικότητα, όπως ακριβώς ζούνε και την σχέση τους. Σε κλειστό κύκλο με την παρουσία μονάχα δέκα ανθρώπων και κουμπάρους δύο πολύ καλούς φόλους του ζευγαριού.

Το μυστήριο τέλεσε ο δήμαρχος Γλυφάδας, Κώστας Κόκκορης. “Με πλησίασαν λίγες μέρες μέρες πριν, μου ζήτησαν να κάνω τον γάμο και είπα με μεγάλη μου χαρά. Κι αυτό έγινε!”, δήλωσε στο TLIFE ο δήμαρχος.

Το μανικιούρ του Αλέξανδρου την προηγούμενη μέρα

Η κλασική φράση στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό στην περίπτωση του Αλέξανδρου Παρθένη παίρνει άλλη διάσταση. Ένα από τα τελευταία πράγματα που έκανε πριν τον γάμο του ήταν να περιποιηθεί τα νύχια του. Είναι μία συνήθεια που έχει πολλά χρόνια και έτσι λίγες ώρες πριν παντρευτεί την αγαπημένη του, επισκέφτηκε το Epic Day Spa στη Γλυφάδα.

Το πάρτι γενεθλίων μετατράπηκε σε… γαμήλιο


Μετά τον γάμο στήθηκε ένα τρελό γλέντι στο γνωστό στέκι της Γλυφάδας που εργάζεται ο γαμπρός. Η αφορμή για τους περισσότερους ήταν τα γενέθλια της Κατερίνας αλλά στη συνέχεια διαπίστωσαν με χαρά ότι υπήρχε και άλλος λόγος για να γιορτάσουν. Οι περισσότεροι κρατούσαν δώρα για τα γενέθλια της αθλήτριας. Βρέθηκαν μπροστά όμως σε ένα γαμήλιο πάρτι!

Το ζευγάρι έφτασε στο μαγαζί λίγο μετά τις 20:30 αφού προηγουμένως άλλαξαν τα επίσημα ρούχα της τελετής. Και οι δύο επέλεξαν τζιν το οποίο η Κατερίνα το συνδυάζει με λευκό μπλουζάκι που έγραφε την λέξη “love” και κόκκινες γόβες ενώ ο Αλέξανδρος με γαλάζιο πουκάμισο.

Στο πάρτι ήταν πολλοί αγαπημένοι άνθρωποι του ζευγαριού. Ανάμεσά τους και οι πολύ καλοί φίλοι της νύφης, Μάκης Δελαπόρτας και Χρήστος Τζέκος.

Ο Χρήστος Τζέκος ήταν από τους ανθρώπους που ήξεραν από την πρώτη στιγμή το ειδύλλιο και βέβαια δεν θα μπορούσε να λείψει από την ομορφότερη μέρα της ζωής του ζευγαριού.

Ο Αλέξανδρος και η Κατερίνα επιθυμούν έτσι κι αλλιώς να είναι πολύ low profile σε αυτά που κάνουν αυτή τη στιγμή γιατί είναι προσωπικές τους στιγμές και δεν θέλουν να δώσουν παραπάνω έκταση. Ο γάμος έγινε γιατί το ήθελαν τα παιδιά, με την μυστικότητα που ήθελαν τα παιδιά, με τον τρόπο που τον ήθελαν. Το πάρτι είχε σχέση ουσιαστικά με τα γενέθλια της Κατερίνας. Ήταν καλεσμένοι μόνο πολύ φίλοι του ζευγαριού”, δηλώνει στο TLIFE ο ίδιος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι οικογένειες του ζευγαριού απουσίαζαν και από το γάμο και από το πάρτι στη συνέχεια καθώς καλεσμένοι ήταν μόνο άνθρωποι από το στενό φιλικό περιβάλλον .

Το menu της βραδιάς

Περίπου 15 ήταν οι καλεσμένοι βρέθηκαν στο τραπέζι του ζευγαριού στο γνωστό στέκι της Γλυφάδας. Απόλαυσαν κόκκινο κρασί και μεζεδάκια σε μία χαλαρή και χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Το μενού περιλάμβανε κυρίως σούσι και σαλάτες ενώ η έκπληξη της βραδιάς ήταν η μεγάλη άσπρη γαμήλια τούρτα σε σχήμα καρδιάς που έγραφε επάνω “just married”.

Το πρώτο 24ωρο ως παντρεμένοι

Η Κατερίνα και ο Αλέξανδρος αποχώρησαν από το γαμήλιο πάρτι γύρω στις 00:30. Στα δάχτυλα τους λάμπουν οι χρυσές βέρες και στο πρόσωπο του η ευτυχία! Ο γάμος δεν ήρθε επειδή η αθλήτρια είναι έγκυος, μας αποκαλύπτει άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον. “Μακάρι να ήταν έγκυος αλλά δεν είναι”, ξεκαθαρίζει στο TLIFE η ίδια πηγή.

Το ζευγάρι είναι πλέον παντρεμένο και απόλυτα ευτυχισμένο. Άλλωστε δεν χρειάστηκαν παραπάνω από μερικούς μήνες για να καταλάβουν ότι ο ένας είναι πλασμένος για τον άλλον.

Παρόλα αυτά προτίμησαν να κρατήσουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς και οι δύο, όπως λένε οι φίλοι τους, έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ στο παρελθόν!

Όσον αφορά το ταξίδι του μέλιτος μάλλον θα αργήσει να έρθει αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Αλέξανδρου δεν του επιτρέπουν να λείπει. Σίγουρα όμως κι αυτό θα γίνει σε ανύποπτο χρόνο και υπό άκρα μυστικότητα!

Read More

And More