Μ. Κορινθίου – Γ. Αιβάζης: Μαζί στην “Αθάνατη πραγματικότητα”! Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα ταινία

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αιβάζης θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και στην επαγγελματική τους ζωή! Το καλοκαίρι θα τους βρει να ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της ταινίας “Αθάνατη πραγματικότητα”.

Πρόκειται για τη νέα ταινία μεγάλου μήκους των Πάνου Ηλιακόπουλου και Δημήτρη Αντωνίου που έχει σχέση με την ελληνική μυθολογία, τους 12 θεούς του Ολύμπου και φυσικά αρκετή δόση από ημίθεους, γοργόνες και κύκλωπες! Την σκηνοθεσία της θα αναλάβει ο Πάνος Ηλιακόπουλος.

Πολλά από τα γυρίσματα της ταινίας θα είναι εξωτερικά σε διάφορα σημεία της Ελλάδας όπως είναι η Αρχαία Ολυμπία, η Φαιστός, οι Δελφοί και η Ακρόπολη. Ωστόσο, κάποιες από τις σκηνές θα γυριστούν σε blue room με την ίδια τεχνολογία που γυρίστηκε η κινηματογραφική επιτυχία “300”.

Η Μαρία θα κάνει την θεά Αφροδίτη αφού η φυσική της ομορφιά παραπέμπει στην δική της ενώ ο σύζυγός της θα κάνει τον Απόλλωνα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα είναι ακόμα ο Γιώργος Γιαννόπουλος που θα κάνει τον Ήφαιστο και ο Κωσταντίνοςς Καζάκος που θα υποδυθεί τον Ηρακλή.

Ακόμη συμμετέχουν η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρι, ο Μάριος Ιορδάνου και ο Μάνος Πίντζης ανάμεσα σε 120 συνολικά ηθοποιούς. Στην ταινία, της οποίας την παραγωγή έχει η “Threesouls Entertainment” θα υπάρξουν και ονόματα που σίγουρα θα προκαλέσουν έκπληξη στο κοινό…

Οι συντελεστές θα αρχίσουν γυρίσματα από τον Ιούνιο ωστόσο την Παρασκευή το μεσημέρι ξεκίνησαν κι επίσημα οι προετοιμασίες για την ταινία, με την διανομή των ρόλων που έγινε στο Θέατρο Ροές.

Όλοι οι συντελεστές της ταινίας ήταν εκεί και φυσικά εκεί ήταν και το TLIFE. Δες φωτογραφίες:

Read More

And More