Οι γυναίκες στα βουλευτικά έδρανα, ξέρουν από στύλ! Οι πιο καλοντυμένες!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η χώρα για την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων χρόνων και παρά τη δύσκολη περίοδο, οι κυρίες πίσω από τα έδρανα κρατούν τη θηλυκή πλευρά τους και δίνουν έναν αέρα ανανέωσης στη Βουλή.
Μπορεί να τρέχουν όλοι μέρα και να προετοιμάζονται για τις εκλογές σε μια χρονική στιγμή που οι αντιδράσεις των πολιτών είναι πολλές, ωστόσο δεν χάνουν την αισιοδοξία τους και διατηρούν το στυλ και τη φινέτσα τους, ακόμη και στις πιο αμήχανες στιγμές.
Κάποιες εμφανίσεις είναι ιδιαίτερα προσεγμένες και σε αυστηρές γραμμές και άλλες πιο casual και ανέμελες, προσαρμοσμένες πάντα στο dress code που επιβάλει η θέση τους και αναδεικνύοντας το προσωπικό τους στυλ και γούστο.
Άννα Νταλάρα
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άννα Νταλάρα είναι πάντα κομψή και φινετσάτη. Παίζει συνήθως με τα χρώματα στις εμφανίσεις της, ενώ έχει μεγάλη αδυναμία στα μαντήλια και τα παπούτσια. “Η μόδα είναι αισθητική και τρόπος έκφρασης της προσωπικότητάς μας. Άλλωστε είναι κοινό μυστικό ότι η μόδα μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα! Λατρεύω τα παπούτσια και τα μαντήλια”, αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στο TLIFE.

Η Άννα Νταλάρα ακολουθεί τις τάσεις στη μόδα, έχει αδυναμία στα μαντήλια με έντονα χρώματα, ενώ στις εμφανίσεις της διαλέγει άνετα παπούτσια. Το χειμώνα φορούσε μπότες κάτω από το γόνατο που ήταν ιδιαίτερα σικ, ενώ την άνοιξη προτίμησε άνετες μπαλαρίνες σε κοραλί χρώμα.

Από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της ήταν αυτή στην ορκωμοσία της κυβέρνησης Παπανδρέου το Σεπτέμβρη του 2010 που φόρεσε μπλε-λευκό σύνολο και κρατούσε Μulberry τσάντα.

Όλγα Κεφαλογιάννη

Η όμορφη και δυναμική πολιτικός της Ν.Δ που δεν φοβάται να δείξει την θήλυκή της πλευρά ακόμα και στα έδρανα της Βουλής. “Μου αρέσει η απλή, άνετη, ανεπιτήδευτη εμφάνιση. Προτιμώ ρούχα με διαχρονικό στυλ που τα φοράς, δεν σε “φοράνε”. Και λέω ένα μεγάλο όχι στις μάρκες και τις ταμπέλες”, δηλώνει στο TLIFE.

Από τα αγαπημένα της χρώματα είναι το μαύρο και γενικά δεν της αρέσει η πολυχρωμία. Ωστόσο, επιλέγει να βάζει χρώμα στις εμφανίσεις της, αν και προτιμά τις γήινες αποχρώσεις, που ταιριάζει με την φρεσκάδα της ηλικίας της.

Από τις πιο σικάτες τσάντες που έχει στη συλλογή της είναι μία Miu Miu. Πάντα φροντίζει να τις συνδυάζει σωστά, ακολουθώντας τις εντολές της μόδας, με τα παπούτσια της!

Ελίζα Βόζεμπεργκ

Μία γυναίκα που έχει το δικό της μοναδικό στυλ και μπορούμε να πούμε ότι είναι επηρεασμένο από την ιδιότητά της ως βουλευτού της ΝΔ αλλά και από αυτή της δικηγόρου. Οι ενδυματολογικές της επιλογές μαρτυρούν την καλή της οικονομική κατάσταση. Επιλέγει κομψά και ακριβά αξεσουάρ που σίγουρα αξίζουν τα λεφτά τους αφού κάθε της εμφάνισή είναι ξεχωριστή. Δεν ξέρουμε αν το budget της ήταν μικρότερο αν θα είχε το ίδιο στυλ!

Προτιμά τα κομψά ταγέρ τα οποία φωτίζει με φλουο χρώματα που είναι η τελευταία λέξη της μόδας για φέτος! Αγαπάει το χρώμα και το χρησιμοποιεί για να φωτίσει τα σύνολά της είτε πρόκειται για μια καθημερινή μέρα στη Βουλή είτε για κάποια κοινωνική εκδήλωση.

Αγαπημένο κομμάτι της πλούσιας συλλογής της είναι μία τσάντα Louis Vuitton την οποία έχει βάλει αρκετές φορές!

Ντόρα Μπακογιάννη
Η αρχηγός της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη είναι μια από τις παρουσίες που επιβάλλονται στο χώρο και δεν περνά ποτέ απαρατήρητη. Το κομψό λουκ της, η σικ εμφάνιση και το αυστηρό ύφος στο ντύσιμό της είναι χαρακτηριστικά του προσωπικού της στυλ.

Συνήθως επιλέγει την έντονη μονοχρωμία και επενδύει πολύ στα κομψά σακάκια.

Το κόκκινο είναι ένα από τα χρώματα που επιλέγει συχνά και το συνδυάζει συνήθως με μαύρο παντελόνι. Τα μαλλιά της είναι πάντα στην τρίχα και επιλέγει διακριτικά αξεσουάρ και επώνυμες τσάντες που δίνουν στυλ και φινέτσα στις εμφανίσεις της.

Άννα Διαμαντόπουλου

Δεν φαίνεται να νοιάζεται για το αν τα ρούχα της είναι ακριβά αλλά να της ταιριάζουν και να είναι ανάλογα των περιστάσεων. Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ φοράει πάντα σύνολα κομψά και καθωσπρέπει για να ταιριάζουν στην δυναμικότητα της και στην απαιτητική ιδιότητά της.

Χαρακτηριστική πινελιά είναι τα φουλάρια τα οποία αγαπά ιδιαιτέρως και τα φοράει σε αρκετές εμφανίσεις της. Επιλέγει κυρίως γήινες αποχρώσεις χωρίς όμως να αποκλείει και τα ταγεράκια με έντονο χρώμα ενώ προτιμά τις τσάντες με χερούλια.

Σε σπάνιες εμφανίσεις της συνδυάζει τα ρούχα της με όμορφα και κομψά κοσμήματα όπως ένα Chanel κολιέ με πέρλες.


Εύα Καϊλή
Μια από τις πιο όμορφες παρουσίες στη Βουλή είναι αυτή της Εύας Καϊλή. Η νεαρή βουλευτής του ΠΑΣΟΚ προσέχει πάντα την εμφάνισή της και δίνει έναν αέρα ανανέωσης στα βουλευτικά έδρανα.

Είναι ένα δροσερό κορίτσι που επιλέγει συνήθως τις διχρωμίες, αλλά και το navy λουκ, ενώ γενικά το ντύσιμό της είναι αρκετά νεανικό.

Αγαπά τα διακριτικά πέδιλα και τις μονόχρωμες γόβες, ενώ φετίχ της είναι η τσάντες. Σε βραδινές εμφανίσεις της την έχουμε δει με μεγάλη μαύρη τσάντα Balenciaga, αλλά και με μικρό μαύρο τσαντάκι “Marc by Marc Jacobs”.

Έλενα Ράπτη

Είναι σίγουρα από τις πολυσχολιασμένες βουλευτές της Ν.Δ. Και κάθε τις εμφάνιση προκαλεί δεκάδες σχόλια. Η ίδια προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ και το υιοθετεί αυτό και στα ρούχα της.

Όμορφα και λιτά σύνολα που όμως ταιριάζουν στο ύφος και στην ηλικία της. Έχει αδυναμία στις γήινες αποχρώσεις και ένα από τα αγαπημένα της χρώματα είναι σίγουρα το λευκό το οποίο το επιλέγει σε κρουαζέ φορέματα συνδυασμένο clutch τσάντα ή με ταγέρ συνδυασμένο με τσάντα φάκελο.

Ξεχωρίζει από τις άλλες κυρίες του κοινοβουλίου γιατί αρκετές φορές επιλέγει ιδιαίτερα κομμάτια στις εμφανίσεις της όπως είναι ένα ζευγάρι peep toe παπούτσια από τον οίκο Gucci.

Άντζελα Γκερέκου

Από τις τολμηρές εμφανίσεις του παρελθόντος στην σοβαρή εικόνα που ταιριάζει στη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Η ίδια έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια ένα περισσότερο διαχρονικό στυλ που το ενισχύει με μικρές ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως ένα κόκκινο μαντήλι στην τσέπη του σακακιού.

Στις περισσότερες εμφανίσεις της είναι αναπόσπαστο κομμάτι το ταγέρ είτε με παντελόνι είτε με φούστα και το κάνει ξεχωριστό με μοναδικά παπούτσια.

Απαραίτητο σε όλα τα σύνολά της είναι η τσάντα που είναι σχεδόν πάντα σε σκούρες αποχρώσεις και κυρίως σε μαύρο χρώμα.

Νάντια Γιαννακοπούλου
Η Νάντια Γιαννακοπούλου είναι σίγουρα από τις πολιτικούς που αγαπούν τα χρώματα και είναι μέσα στη μόδα.

Τα κόκκινα σακάκια που φορά συνήθως, αλλά και οι μπλούζες σε φλούο χρώματα δείχνουν πως ακολουθεί τις νέες τάσεις της κάθε εποχής.

Το στυλ της κάθε άλλο παρά επιτηδευμένο μπορεί να θεωρηθεί, ενώ οι casual εμφανίσεις της είναι συχνές, ακόμη και όταν ανεβαίνει στο βήμα. Της αρέσουν τα έντονα αξεσουάρ, ενώ στα μαλλιά της διατηρεί το κομψό βαρύ καρέ.

Έλενα Κουντουρά
Η ανεξάρτητη βουλευτής Έλενα Κουντουρά είναι μια από τις πιο κομψές κυρίες της Βουλής, που διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα με τέλειες αναλογίες.

Στις εμφανίσεις της επιλέγει total black λουκ και σκουρόχρωμα σύνολα που συνδυάζει με ακριβά αξεσουάρ και επώνυμες τσάντες.

Η ίδια είναι πολύ κομψή και σε βραδινές επίσημες εμφανίσεις της. Στη δεξίωση που είχε γίνει το 2004 στο Προεδρικό Μέγαρο για τα 30 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, η Έλενα Κουντουρά είχε φορέσει μια εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα με κεντημένες λεπτομέρειες και δαντέλα.

Read More

And More