Σοκ με τη 52χρονη που ήθελε να πουλήσει το νεφρό της.Τι λένε οι πρωταγωνιστές στο TLIFE!

Σοκαρισμένοι είναι οι υπάλληλοι της εφημερίδας ”ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ” μετά την συζήτηση που είχαν με την 52χρονη γυναίκα η οποία ήθελε να πουλήσει το νεφρό της για να σώσει τα παιδιά της που είχαν χρεωκοπήσει.

Το TLIFE επικοινώνησε με την κυρία Ζαχαροπούλου, τη γυναίκα που σήκωσε το τηλέφωνο για να ακούσει την αγγελία της απελπισμένης Ηπειρώτισσας. ”Η κυρία τηλεφώνησε για να βάλει αγγελία. Με ρώτησε πόσο στοιχίζει της είπα και όταν την ρώτησα τι ήθελε να δημοσιεύσουμε, μου είπε πωλείται νεφρό. Σοκαρίστηκα και της λέω δεν ξέρω αν μπορώ να την δημοσιεύσω. Τότε μου είπε ότι έχει μεγάλη ανάγκη. Δεν μου έχει ξανα συμβεί κάτι τέτοιο. Ήταν αποφασισμένη και φώναζε ότι είχε μεγάλη ανάγκη. Ήταν τραγικό. Για να φτάσει ένας άνθρωπος σε τέτοιο σημείο πάει να πει ότι ήταν σε απόγνωση. Μακάρι να της πάνε όλα καλά”, δηλώνει.

Η 52χρονη επικοινώνησε με το τμήμα αγγελιών της εφημερίδας ”ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ” για να πουλήσει το νεφρό της. Συγκεκριμένα ήθελε να γράψουν με έντονα γράμματα ”πωλείται νεφρό σε καλή τιμή”. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να δημοσιευθεί καθώς στην χώρα μας απαγορεύεται το εμπόριο οργάνων.

Στη συνέχεια επικοινωνήσαμε με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας, κύριο Μιχάλη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε με την απελπισμένη γυναίκα: ”Μου είπε ότι είναι σε απόγνωση λόγω των χρεών και ότι ήθελε να πουλήσει το ένα της νεφρό. Προσπαθήσαμε να την μεταπείσουμε μιας και φαινότανε αποφασισμένη. Ένας άνθρωπος πάνω στην απελπισία του μπορεί να κάνει πολλά. Από τότε δεν έχω ξαναμιλήσει μαζί της”.

Ο διευθυντής της εφημερίδας, κύριος Βασίλης Κουτσολιόντος συγκλονίστηκε με την επιθυμία της 52χρονης. Όπως δήλωσε στο TLIFE στα 30 χρόνια της καριέρας του, ποτέ δεν του είχε συμβεί κάτι ανάλογο. ”Μου είπε ότι τα παιδιά της δεν την αφήνουν να κοινοποιηθεί το γεγονός κι ότι με έπαιρνε κρυφά . Ήταν συγκλονισμένη. Ήθελε να σώσει τα παιδιά της. Ήταν πολύ συγκινητικό δεν μου έχει ξανα τύχει. Είναι τραγικό. Η υπάλληλος ήρθε να μου μεταφέρει το αίτημα της γυναίκας με δάκρυα στα μάτια. Τώρα κρύβεται στο χωριό του άντρα της. Μάλλον την μάλωσαν και τα παιδιά της”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ τα παιδιά της 52χρονης κινδυνεύουν να μπουν φυλακή λόγω των χρεών τους. Έφτιαξαν μια μικρή επιχείρηση στα Ιωάννινα. Τελικά χρεωκόπησαν.

Read More

And More