Ελληνίδες σταρ με διάσημους μπαμπάδες!

Είναι μερικές από τις πιο λαμπερές παρουσίες της ελληνικής showbiz που έχουν καταξιωθεί στο χώρο του μόντελινγκ, του τραγουδιού και της τηλεόρασης. Κοινό χαρακτηριστικό τους, είναι… οι διάσημοι μπαμπάδες τους!

Ο λόγος για τις Ελληνίδες διάσημες που κουβαλούν το βαρύ όνομα των διάσημων μπαμπάδων τους, που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο εντός και εκτός Ελλάδος.

Πρώτη και καλύτερη η Δούκισσα Νομικού, η αγαπημένη κορούλα του γνωστού τραγουδιστή Νίκου Νομικού. Η Δούκισσα που κέρδισε τον τίτλο Σταρ Ελλάς 2007 έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Το αστέρι του λαμπερού μοντέλου έλαμψε από την πρώτη κιόλας εμφάνισή της και τα πανέμορφα μάτια της είχαν μαγέψει τους θεατές.

Η Δούκισσα γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 1986 και είναι φοιτήτρια της ΑΣΟΕ. Μέχρι τα δύο της χρόνια έζησε στον Πειραιά κι έπειτα μετακόμισε στη Βουλιαγμένη. Μπορεί να έχει κατακτήσει την ελληνική πασαρέλα και τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, ωστόσο, η ίδια περιμένει να πάρει το πτυχίο της από την σχολή και να κάνει ένα μεταπτυχιακό. Περσι πάντως την απολαύσαμε στην πρωινή εκπομπή του Mega “Όμορφος Κόσμος”. Ο μπαμπάς της είναι η αδυναμία της και σίγουρα έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη ζωή της.


Η Δούκισσα Νομικού μαζί με τον Νίκο Νομικό!

Κόρη γνωστής οικογένειας ηθοποιών η Σμαράγδα Καρύδη δεν μπορούσε να μην κολλήσει το μικρόβιο της υποκριτικής. Η Σμαράγδα γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου του 1969 και είναι μοναχοπάιδι του Ντίνου Καρύδη και της Τζούλιας Αργυροπούλου. Αν και σε γενικές γραμμές ήταν καλή μαθήτρια, μόλις τελείωσε το λύκειο δεν σκέφτηκε να ακολουθήσει τις θετικές επιστήμες και έδωσε εξετάσεις στη Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, όπου πέρασε με την πρώτη. Ο πρώτος τηλεοπτικός της ρόλος ήταν στο σήριαλ “Βαμμένα κόκκινα μαλλιά”, αλλά οι μετοχές της ανέβηκαν πολύ με το ρόλο της “Ντάλιας” στο “Παρά Πέντε”!

Ο πατέρας της Ντίνος Καρύδης την στήριξε από την πρώτη στιγμή και η Σμαράγδα του έχει μεγάλη αδυναμία. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει οργανώσει διάφορα πάρτυ-έκπληξη για τη γιορτή και τα γενέθλιά του. Οι δυο τους μάλιστα βρέθηκαν μαζί τηλεοπτικά στο σήριαλ “Φίλα το βάτραχό σου”.


Η Σμαράγδα Καρύδη μαζί με τον μπαμπά της Ντίνο!

Μια από τις προσωπικότητες της ελληνικής showbiz που σίγουρα υπολόγιζε πολύ τη γνώμη του μπαμπά της είναι η Ναταλία Γερμανού. Η γνωστή στιχουργός-παρουσιάστρια ξεκίνησε μαθήματα δημοσιογραφίας για να κάνει το χατίρι του διάσημου πατέρα της Φρέντυ Γερμανού. Όπως έχει αναφέρει και η ίδια πολλές φορές ο πατέρας της ήθελε να την δει πολεμική ανταποκρίτρια. Η ίδια τελείωσε το Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας στην Αθήνα και έγινε δεκτή από το Orlando University of Florida, αλλά αποφάσισε να μείνει στην Ελλάδα και να δουλέψει.

Το 1988 ξεκίνησε την καριέρα της στο ραδιόφωνο, ενώ είχε περάσει από το περιοδικό ΄”ΕΝΑ” και την εφημερίδα “24ΩΡΕΣ”. Μετά από αυτό εμφανίστηκε στο “Mega Star” και ο μπαμπάς της ήταν αυτός που πρώτος της είπε ότι αυτό που έκανε στην μουσική εκπομπή της ταίριαζε πιο πολύ απ’ ότι άλλο είχε κάνει. Σήμερα η Ναταλία Γερμανού είναι καταξιωμένη στιχουργός και μια από τις αγαπημένες παρουσιάστριες του κοινού.


Σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από το αρχείο της, η Ναταλία Γερμανού με τον πατέρα της Φρέντυ!

Ένα βαρύ όνομα με ιστορία κουβαλά και η Σταρ Ελλάς 2010 Άννα Πρέλεβιτς, κόρη του γνωστού μπασκετμπολίστα Μπάνε. Η καστανή καλλονή είναι μόλις 20χρόνων και σπουδάζει Media Communication στο Λονδίνο. Η Άννα είχε αποτελέσει το “μήλον της έριδος” για αρκετό καιρό λόγω του διάσημου μπαμπά της. Η ίδια έχει αναφέρει πως τον τίτλο τον πήρε με το σπαθί της και όχι χάρη στο όνομά της.

Η Άννα Πρέλεβιτς αν και έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της, έχει αναφέρει πολλές φορές πόσο δύσκολο ήταν να μεγαλώνει με έναν διάσημο πατέρα. Τα γονίδια της την έσπρωξαν να ασχοληθεί με τον αθλητισμό και η ίδια έγινε πρωταθλήτρια στο καλλιτεχνικό πατινάζ. Ο πατέρας της είναι πολύ περήφανος για ‘κείνη και την θαυμάζει. Ακόμη, στο πλευρό της τα τελευταία τρία χρόνια είναι ο μπαστετμπολίστας Δημήτρης Χαριτόπουλος.


Ο πατέρας της Σταρ Ελλάς 2010, Μπάνε Πρέλεβιτς!

Ένα από τα φρέσκα πρόσωπα της showbiz είναι η Μαρία-Λουίζα Βούρου, θετή κόρη του γνωστού ηθοποιού Γιάννη Βούρου. Το γνωστό μοντέλο βρέθηκε στο πλευρό του Βασίλη Δρυμούση στην εκπομπή “ShowBiz News” και ήταν φιναλίστ το 2007 στα καλλιστεία του Ant1. H 22χρονη Μαρία-Λουίζα δεν μπορούσε να μην ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά της και να μείνει εκτός θεάτρου. Τον τελευταίο καιρό, λοιπόν, ασχολείται με την υποκριτική και και έχει ξεκινήσει μαθήματα στο Θέατρο Αλλαγών.

Η Μαρία-Λουίζα είχε περάσει δύσκολες στιγμές όταν είχαν βγει στη δημοσιότητα το θέμα με την πατρότητά της. Η ίδια είχε νιώσει πολύ άσχημα, αλλά όπως λέει το τεστ DNA που είχε γίνει δεν έχει αλλάξει κάτι στη σχέση της με τον πατέρα της, αντίθετα τους έχει φέρει πιο κοντά.


Συγκεντρωμένη όλη η οικογένεια του Γιάννη Βούρου!

Τέλος, η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι κόρη δυο πολύ γνωστών και αγαπημένων ανθρώπων του τραγουδιού, του Γιάννη Ζουγανέλη και της Ισιδώρας Σιδέρη. Από πολύ μικρή μπήκε στο χώρο της δισκογραφίας, συμμετέχοντας στους δίσκους του πατέρα της.

Η Ελεονώρα από μικρή είχε καλλιτεχνική φύση και έχει κάνει σπουδέςς στο θέατρο και το χορό. Ενήλικη πια, μπήκε ενεργά στη δισκογραφία και στο ελληνικό τραγούδι. Ο πατέρας της είναι πάντα στο πλευρό της και τη βοηθά σε κάθε βήμα της


Η Ελεονώρα Ζουγανέλη με τον πατέρα της Γιάννη!

Read More

And More