Κουρκούλης-Κελεκίδου: Αυτή είναι η μπομπονιέρα για τη βάφτιση του γιού τους!

Τον μονάκριβο γιό τους ετοιμάζονται να βαφτίσουν στις 7 Αυγούστου, στη Θεσσαλονίκη, η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης. Δες αποκλειστικά στο TLIFE τη μπομπονιέρα που θα μοιράσουν στους καλεσμένους!

Το λαμπερό ζευγάρι βρίσκεται στην καλύτερή του φάση, αφού σε λίγες μέρες θα βαφτίσει το μικρό αγοράκι του, το οποίο και θα ονομάσει “Αθανάσιο-Ραφαήλ”. Σύμφωνα με πληροφορίες του στενού περιβάλλοντος τους, ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στους καλεσμένους τους. Μια από αυτές θα είναι και η ξεχωριστή μπομπονιέρα που θα μοιράσουν.

Η μπομπονιέρα θα είναι ένα παραλληλόγραμμο κουτί φτιαγμένο από υλικό plexiglass σε χρώμα άσπρο – γαλάζιο. Θα χωρίζεται σε τέσσερα μικρότερα κουτάκια, καθένα από τα οποία θα εξηγεί το μυστήριο της βάφτισης. Πάνω θα γράφει το όνομα του μωρού “Θάνος Ραφαήλ” και θα διαβάζεται σαν παζλ από κάθε πλευρά.

Στο πρώτο κουτάκι θα υπάρχει το μαρτυρικό από το κατάστημα ”Φαντασία”, στο άλλο λαδάκι από τους Άγιους Τόπους, το τρίτο θα έχει κουφέτα και στο τέταρτο θα υπάρχει ένας ξύλινος σταυρός. Αξίζει να σημειώσουμε πως τα κουφέτα είναι ειδική παραγγελία του ζευγάρι και σε αυτά θα είναι ζωγραφισμένο το όνομα του μικρού. Σε κάποια θα γράφει “Θάνος” και σε κάποια άλλα “Ραφαήλ”. Ακόμη, σε ένα από αυτά τα κουτάκια θα υπάρχει και ένα μήνυμα για το “τι είναι η βάφτιση και το ιερό μυστήριο”. Οι μπομπονιέρες θα είναι από το κατάστημα ”Κουφετούλι” στη Θεσσαλονίκη.

Η ιδέα για τη δημιουργία τους, ήταν του ζευγαριού, το οποίο φαίνεται πως ετοιμάζει κι άλλες μικρές εκπλήξεις… Εξάλλου, το ζευγάρι φάνηκε πως κάνει τη διαφορά από την αρχή, στέλνοντας μαζί με το προσκλητήριο, δώρο κι ένα cd με το τραγούδι που έγραψε για τον μικρό Αθανάσιο – Ραφαήλ!

Ο Νίκος και η Κέλλυ είναι πολύ χαρούμενοι και φαίνεται πως τα έχουν ετοιμάσει όλα. Το μόνο που περιμένουν είναι η μεγάλη μέρα!

Read More

And More