Γέννησε η Αγγελική Λάμπρη!

Σε πελάγη ευτυχία πλέει η Αγγελική Λάμπρη που τα ξημερώματα του Κυριακής έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η γνωστή ηθοποιός γέννησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι και γέμισε χαμόγελα χαράς και ευτυχίας τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Αγγελική γέννησε με φυσιολογικό τοκετό σήμερα τα ξημερώματα της στις 2:45 στο μαιευτήριο ΡΕΑ, ένα γλυκύτατο κοριτσάκι που ζυγίζει 3.250 γραμμάρια. Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή ήταν ο σύντροφός της σκηνοθέτης Αντώνης Αγγελόπουλος.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον μαιευτήρα-γυναικολόγο της κ. Ηλία Μπαμπαμέντο που μας ενημέρωσε πως όλα πήγαν καλά με την γέννηση της κορούλας της. “Η Αγγελική Λάμπρη γέννησε τα ξημερώματα με φυσιολογικό τοκετό ένα κοριτσάκι. Η μαμά και το μωράκι χαίρουν άκρας υγείας”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο γιατρός της.
Αμέσως, μόλις έγινε γνωστή η χαρμόσυνη είδηση, οι φίλοι της έσπευσαν να της ευχηθούν τα καλύτερα για την μικρούλα. Ο Αργύρης Αγγέλου, μάλιστα, που πρωταγωνιστούσαν μαζί στο “Παρά Πέντε” έγραψε γεμάτος ενθουσιασμό στο twitter του “Έχουμε γεννητούρια!”.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο TLIFE, η γνωστή ηθοποιός είχε δηλώσει πως τις τελευταίες μέρες είχε μια γλυκιά αναμονή και ευχόταν να πάνε όλα καλά με τον τοκετό. Παρόλο που δεν είχε ιδιαίτερα εύκολη εγκυμοσύνη, αφού μέχρι και τους τελευταίους μήνες ένιωθε ναυτίες, η Αγγελική περίμενε πως και πως τη μεγάλη μέρα για να δει “τη φατσούλα της μικρής”.
Να τους ζήσει!

Read More

And More