Τα πρώτα Χριστούγεννα με τα μωρά τους πέρασαν οι διάσημες Ελληνίδες μαμάδες!

Τα πρώτα τους Χριστούγεννα με τις φωνούλες των μωρών τους στο σπίτι πέρασαν οι διάσημες μαμάδες της ελληνικής showbiz. Οι celebrities που έγιναν για πρώτη φορά μανούλες μέσα στο 2012 είχαν ένα λόγο παραπάνω να είναι ενθουσιασμένες με τις φετινές γιορτές.
Χαρούμενες και χαμογελαστές όλες οι διάσημες κυρίες πήραν στην αγκαλιά τα μωράκια τους και ένιωσαν λίγη από τη μαγεία των γιορτών. Τα φετινά Χριστούγεννα ήταν, άλλωστε, γι’ αυτές πολύ ξεχωριστά αφού αυτή τη χρονιά πήραν το πιο ουσιαστικό δώρο.
Η Καλομοίρα, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Αγγελική Λάμπρη, η Φωτεινή Δάρρα και η Πέγκυ Τρικαλιώτη είναι μερικά από τα ονόματα της λίστας με τις διάσημες μανούλες του 2012.
Πάμε να δούμε, όμως, όλες τις celebrities που γιόρτασαν χθες μαζί με τα παιδάκια τους…
Καλομοίρα


Πρώτη στη λίστα με τις διάσημες μανούλες είναι η Καλομοίρα, αφού μόλις πριν από λίγες μέρες (στις 14 Δεκέμβρη) έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια της. Τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και περίμεναν με ανυπομονησία τις φετινές γιορτές με τα μωράκια τους.

Πέγκυ Τρικαλιώτη

Χριστούγεννα με την κορούλα της και τον αγαπημένο της Θανάση Δόση έκανε η Πέγκυ Τρικαλιώτη. Η γνωστή ηθοποιός έγινε μανούλα τον Ιούλιο και κλήθηκε να παίξει το σημαντικότερο ρόλο της ζωής της.

Μαριέττα Χρουσαλά


Στις 24 του Οκτώβρη η όμορφη Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της Λέων Πατίτσας είδαν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα τους να γίνεται πραγματικότητα. Οι δυο τους με μεγάλη συγκίνηση καλωσόρισαν στην οικογένεια την κορούλα τους, που έχει γίνει και η βασική τους προτεραιότητα. Έτσι, τα φετινά Χριστούγεννα ήταν ξεχωριστά και για τους δυο, αφού τα πέρασαν αγκαλιά με την μικρή τους πριγκίπισσα.
Αμέλια Αναστασάκη
Baby boom είχαν το Σεπτέμβρη η Αμέλια Αναστασάκη και ο σύζυγός της Κώστας Αποστολάκης. Το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο του παιδάκι και βρίσκεται στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής του. Οι δυο τους πέρασαν ήσυχα και οικογενειακά τα φετινά Χριστούγεννα με την μπέμπα τους.

Λίνα Σακκά


Με τον 11μηνών Μάριο γιόρτασε τα φετινά Χριστούγεννα η Λίνα Σακκά. Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός με το γαλήνιο βλέμμα έγινε μανούλα τον Ιανουάριο του 2012 και είναι πια αχώριστη με τον μικρό της μπόμπιρα. Τόσο εκείνη, όσο και ο αγαπημένος της Μάρκος Καραμάνης πέρασαν φέτος τις πιο όμορφες γιορτές μαζί με τον γιο τους.

Τζένη Τζιβεριώτη
Λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων μαζί με την ενός μηνός κορούλα της έζησε η Τζένη Τζιβεριώτη. Το γνωστό μοντέλο και ο σύζυγός της Γιάννης Τσακουμάκος πέρασαν τις πρώτες γιορτές τους με την νεογέννητη κορούλα τους και το χάρηκαν όσο περισσότερο μπορούσαν.
Μαρία Τσουρή


Ιδιαίτερα ξεχωριστά είναι τα φετινά Χριστούγεννα και για την Μαρία Τσουρή. Η γνωστή πολίστρια το 2012 ντύθηκε νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της Παναγιώτη Βασιλόπουλου, έγινε μανούλα και βάφτισε τον γιο της, ο οποίος πήρε το όνομα του παππού του Κωνσταντίνου. ‘Έτσι, οι πρώτες γιορτές με την οικογένειά της ήταν αυτές που περίμενε με ανυπομονησία.
Αγγελική Λάμπρη
Τα πρώτα Χριστούγεννα με την κορούλα της γιόρτασε και η Αγγελική Λάμπρη. Η γνωστή ηθοποιός γέννησε στις αρχές του μήνα ένα γλυκό κοριτσάκι που έχει κλέψει την καρδιά τόσο εκείνης, όσο και του συντρόφου της Αντώνη Αγγελόπουλου. Χαρούμενο και ενθουσιασμένο, το ζευγάρι γιόρτασε χθες οικογενειακά στο σπίτι του μαζί με το νέο μέλος της οικογένειας.
Φωτεινή Δάρρα


Τα πρώτα της Χριστούγεννα με την πανέμορφη κορούλα της πέρασε η Φωτεινή Δάρρα. Η γνωστή τραγουδίστρια γέννησε τον Οκτώβρη ένα κοριτσάκι, γεμίζοντας χαμόγελα χαράς τον σύντροφό της Δημήτρη Παπαδημητρίου. Μπορεί, μάλιστα, το ζευγάρι να πέρασε μια κρίση στη σχέση του πριν λίγο καιρό, ο ερχομός της μπέμπας όμως τους έφερε και πάλι κοντά.
Τζούλη Αγοράκη
Μανούλα ενός όμορφου μπέμπη έγινε τον Απρίλη η Τζούλη Αγοράκη. Ο μικρός Κωνσταντίνος της, που θα σώσει τον κόσμο, όπως λέει και η ίδια ήταν ο πρωταγωνιστής των φετινών Χριστουγέννων για εκείνη και τον σύζυγό της Στέφανο Μπακούρη.
Μαργαρίτα Δρούτσα
Τις πρώτες γιορτές με την κόρη τους πέρασαν η Μαργαρίτα Δρούτσα με τον σύζυγό της Γιάννη Τόλμη. Η 7 μηνών μπέμπας τους, έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και δεν θα μπορούσε να μην είναι η προτεραιότητά τους αυτά τα Χριστούγεννα.

ΔΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ CELEBRITIES ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟ 2012

Read More

And More