Στο νοσοκομείο ο Κώστας Βουτσάς – Τι λέει στο TLIFE για το ξαφνικό πρόβλημα της υγείας του

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Κώστας Βουτσάς μετά από ενοχλήσεις, ατονία και πυρετό που είχε, τα οποία μάλιστα σε συνδυασμό με το χρόνιο άσθμα που έχει, τον εξάντλησαν. Το TLIFE επικοινώνησε με τον ιδιαίτερα αγαπητό κωμικό ηθοποιό που μετά από την αδιαθεσία που αισθάνθηκε μπήκε στο ιδιωτικό νοσοκομείο “Υγεία” και θα μείνει προληπτικά για εξετάσεις μέχρι την Κυριακή.
Έχω ένα χρόνιο άσθμα και αυτό με επηρέασε πολύ με το κρύο, με το χειμώνα και την αιθαλομίχλη -αν ισχύει αυτά που λένε- και έπαθα μια κρίση με αποτέλεσμα να με φέρουν στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Εδώ θα μείνω μέχρι και την Κυριακή και θα επιστρέψω στο σπίτι μου και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τη Δευτέρα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το φορτωμένο επαγγελματικό του πρόγραμμα, αλλά και οι καιρικές συνθήκες ήταν αυτές που οδήγησαν τελικά στην ξαφνική αδιαθεσία του. Ο γνωστός ηθοποιός, εκτός από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση “Ο παππούς έχει πίεση”, συμμετέχει στα γυρίσματα της ταινίας “Aκάλυπτος”, αλλά και της νέας σειράς του Mega “Με τα παντελόνια κάτω”.
Ωστόσο, ο Κώστας Βουτσάς φαίνεται πως νιώθει ήδη καλύτερα και περιμένει πως και πως να γυρίσει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.
Είμαι πολύ καλύτερα, αλλά δεν θα πάω αυτές τις μέρες στο θέατρο. Δεν με αφήνουν οι γιατροί και μου είπαν να ξεκουραστώ λίγο. Από Δευτέρα όμως θα επιστρέψω. Κάνουμε πολλά ωραία πράγματα. Έχω το σήριαλ του Mega, κάναμε και τα γυρίσματα για την ταινία “Ακάλυπτος”… Δεν μπορώ να ησυχάσω εγώ καθόλου. Με ξέρετε, δεν μπορώ να μην κάνω όμορφα πράγματα”.

Εμείς να του ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

Read More

And More