Ε. Κούρκουλου: Βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της! Δες το βίντεο του TLIFE

Ερωτευμένη και ευτυχισμένη είναι η Εριέττα Κούρκουλου στο πλευρό του Πάνου Αντωνάκου. Το νεαρό ζευγάρι απολαμβάνει κάθε κοινή του στιγμή και δεν νοιάζεται για τα αδιάκριτα βλέμματα. Η κάμερα του TLIFE τους συνάντησε σε βραδινή τους έξοδο μαζί με την παρέα τους.

Ο Πάνος συνόδευσε την αγαπημένη του στον ελληνικό τελικό της Eurovision. H Εριέττα δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη βραδιά! O αδερφός της Πάρις Κασιδόκωστας και ο καλός της φίλος Γιώργος Αρσενάκος, είναι συνιδιοκτήτες των δισκογραφικών εταιρειών των υποψηφίων, Panik Records και Platinum Records.

Η νεαρή κληρονόμος καθόταν δίπλα στον σύντροφό της και έκανε συνεχώς πλάκα με τις φίλες της ενώ σχολίαζε τα τραγούδια του ελληνικού τελικού. Φυσικά, δεν παρέλειψε να ανεβάσει και μία αναμνηστική φωτογραφία στο instagram.

Στη συνέχεια της βραδιάς, στο τραπέζι της βρέθηκε και ο κολλητός της Κώστας Μαρτάκης. Ο τραγουδιστής αφού ολοκλήρωσε το ντουέτο του με τον Alexander Rybak πήγε, όπως βλέπεις στο αποκλειστικό βίντεο του TLIFE, να χαιρετήσει την φίλη του.

Το ζευγάρι διασκεδάζει

Η Εριέττα με την παρέα της

Ο Κώστας στο τραπέζι της κολλητής του

Read More

And More