“Ο γιος μου ομολόγησε ότι ασέλγησε σε 16 παιδιά από φόβο”

Η είδηση ότι 37χρονος είχε αποπλανήσει 16 ανήλικα παιδιά, από το 2000 σόκαρε την κοινή γνώμη. Το TL!fe επικοινώνησε με τη μητέρα του δράστη, η οποία έδωσε την δική της εκδοχή για την ομολογία του γιού της.

Το σοκ για την μητέρα του δράστη είναι μεγάλο, κι ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της, επί σειρά ετών αποπλανούσε ανήλικα αγόρια. “Δεν το πιστεύω ότι το έκανε αυτό, το παιδί μου”, αναφέρει χαρακτηριστικά. Η ίδια υποστηρίζει ότι δε είχε αντιληφθεί κάτι περίεργο στην συμπεριφορά του γιού της, που θα την έκανε να καταλάβει τη δραστηριότητά του.

Η μητέρα του δράστη, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, πληροφορήθηκε την σύλληψη του γιού της, όταν άνδρες της ασφάλειας πήγαν στο σπίτι που διαμένει ο 37χρονος με την μητέρα και τον αδελφό του. “Μένανε μαζί στο σπίτι. Δεν γνώριζα τίποτα”, δηλώνει και προσθέτει ότι ο δράστης είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που δεν έδινε ποτέ δικαιώματα στον κοινωνικό του περίγυρο.

Ο 37χρονος ταξίδευε συχνά στην Θεσσαλινίκη, αφού στην πόλη διαμένουν συγγενικά τους πρόσωπα. “Είχε φύγει από το Σάββατο απόγευμα για να επισκεφτεί τη νονά του στη Θεσσαλονίκη”, αναφέρει και προσθέτει ότι τον περασμένο Ιανουάριο, είχαν πάει μαζί στην συμπρωτεύουσα, χωρίς ωστόσο να αντιληφθεί κάτι περίεργο στην συμπεριφορά του.

Ο δράστης είχε χωρίσει πρόσφατα από μια σχέση που διατηρούσε τον τελευταίο χρόνο. Είχε άδεια security, όμως το τελευταίο διάστημα δεν εργαζόταν.

Παρόλο που ο γιος της ομολόγησε, η μητέρα του δεν μπορεί ακόμα να το πιστέψει, αφού θεωρεί ότι ο 37χρονος ομολόγησε από φόβο.”Από φόβο το ομολόγησε“, επαναλαμβάνει.

Read More

And More