Ε. Mελέτη στο TLIFE: “Στο STAR νιώθω πως κάνω τη δουλειά που αγαπώ!”

Λίγο πριν παρουσιάσει και τα τελευταία δελτία ειδήσεων στο STAR για να ξεκινήσει τις διακοπές της, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στο TLIFE για την πορεία της στην τηλεόραση, την “Πρωινή Μελέτη” και το γάμο.
Το δελτίο ειδήσεων είναι η μεγάλη της αγάπη της. Από εκεί ξεκίνησε και το θεωρεί πολύ σημαντικό γιατί μέσω αυτού έχει μεγαλύτερη επικοινωνία με τον κόσμο. Η ίδια αποκαλύπτει πως πιστεύει ότι είναι πιο εύκολο από μια ζωντανή εκπομπή και της προκαλεί λιγότερο άγχος. Βέβαια, η Ελεονώρα είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει πολύ άγχος. “Απέβαλα το άγχος από τα 18”, λέει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρει πως έχει δει το TLIFE και της αρέσει πολύ. Η αγαπημένη της στήλη είναι το “Do it yourself”, γιατί έχει πολλά πράγματα στο σπίτι της που θέλει να τα αλλάζει. Ακόμη, της αρέσει το blog της Τατιάνας και τα μηνύματα που της αφήνουν οι αναγνώστες. Η ίδια μάλιστα, θεωρεί την ιδέα με το blog πολύ σικάτη.

Όσον αφορά την “Πρωινή Μελέτη”, λέει πως του χρόνου συνεχίζει κανονικά στην πρωινή ζώνη. “Ξέρω ότι γράφονται και ακούγονται πολλά αλλά εμείς γνωρίζουμε πως συνεχίζουμε κανονικά την προετοιμασία για την πρωινή ζώνη. Αν αλλάξει κάτι στην πορεία και είναι για το καλό του σταθμού θα το συζητήσουμε”. Η παρουσιάστρια πάντως δηλώνει ενθουσιασμένη από την πορεία της εκπομπής της. “Αγαπώ και πονώ την πρωινή ζώνη. Μου αρέσει πολύ και αν στην αρχή είχα κάποιους ενδοιασμούς ο κ. Μαλέλης με έπεισε να το δοκιμάσω. Η ανταπόκριση των τηλεθεατών με κάνει πολύ χαρούμενη”, υπογραμμίζει.

Για τις συνεργασίες που έχει κάνει μέχρι τώρα αναφέρει πως έχει αποκομίσει πολλά από αυτές. “Πρώτη συνεργασία με το ALTER ήταν σημαντική γιατί με γέμισε με εφόδια. Η δεύτερη συνεργασία με τον ANT1 χωρίζεται σε δυο σκέλη: το ενημερωτικό και το ψυχαγωγικό που το καθένα μου έδωσε και κάτι διαφορετικό. Όσο για το STAR, εκεί νιώθω πως κάνω τη δουλειά που αγαπώ χωρίς να δουλεύω σε μια κρεατομηχανή. Το STAR έχει συγκεκριμένο προφίλ που προσπαθούν να αντιγράψουν οι άλλοι, αλλά μόνο ένας έχει τα πνευματικά δικαιώματα“, λέει η Ελεονώρα.

Ακόμη, όσον αφορά τη συνεργασία της Τατιάνας Στεφανίδου με το STAR, η Ελεονώρα αποκαλύπτει το εξής: “Εγώ χρωστάω στην Τατιάνα που είμαι στην τηλεόραση και χαίρομαι που θα είμαστε στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό. Έχουμε ξαναδουλέψει σε ίδιο κανάλι, όπως τότε στο ALTER και τον ANT1 και ο ερχομός της στο STAR θα βοηθήσει το σταθμό, ο οποίος αναβαθμίζεται συνεχώς“.

Για τη μάχη της τηλεθέασης, η ίδια αναφέρει πως δεν την απασχολούν τα νούμερα. “Τα νούμερα είναι για τα νούμερα και όταν εγώ έχω προσωπικές σχέσεις με ανθρώπους δεν τις χαλάω για τίποτα“, σημειώνει

Το θέμα των διακοπών είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο. Η ίδια αναφέρει πως πήγε στο Μπαλί και πέρασε για λίγο από τη Μύκονο, ενώ αποκαλύπτει τους επόμενους καλοκαιρινούς προορισμούς της. “Πήγα με την μητέρα μου στο Μπαλί και πέρασα πολύ όμορφα. Γενικά μου αρέσει να γνωρίζω άλλα μέρη και να βλέπω άλλους πολιτισμούς, άλλες κουλτούρες και νοοτροπίες ανθρώπων. Επειδή μες στο χρόνο δεν έχω την πολυτέλεια να φύγω στο εξωτερικό τώρα βρήκα αυτήν την ευκαιρία και πήγα λίγες μέρες εκεί”. Παράλληλα, στη Μύκονο βρέθηκε για πολύ λίγο, κυρίως για επαγγελματικούς λόγους και έκανε και το μπάνιο της εκεί. Ωστόσο, η ίδια ξεκαθαρίζει πως δεν είναι από τους θαμώνες του νησιού. Ακόμη, τις επόμενες μέρες θα φύγει με τον αγαπημένο της Γιάννη για Κεφαλονιά που είναι ο τόπος καταγωγής της και μετά για την Πύλο.

Για τα δημοσιεύματα που βγήκαν αυτές της μέρες όσον αφορά μια φράση που έγραψε η ίδια στην προσωπική της σελίδα στο facebook, η Ελεονώρα αναφέρει πως μιλά με πολύ κόσμο και σε καμιά περίπτωση δεν στοχοποιεί κάποιο δημόσιο πρόσωπο μέσω αυτού. “Όταν γράφω στο facebook είμαι η Ελεονώρα και όχι η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής. Ας σταματήσουν να βλέπουν σε ό,τι κάνω στην προσωπική μου ζωή, πιθανούς στόχους τον μηνυμάτων μου. Δεν είναι όλη μου η ζωή η τηλεόραση. Εξάλλου αυτό που έγραψα ήταν απάντηση σε ένα διάλογο και δεν είχε σχέση με κάποιο πρόσωπο της τηλεόρασης”
Τι λέει όμως η γνωστή παρουσιάστρια για το γάμο; Η ιδέα του γάμου δεν την ενοχλεί καθόλου. “Ζω σαν παντρεμένη”, αναφέρει χαρακτηριστικά και ξεκαθαρίζει πως ακολουθεί τις δεσμεύσεις του γάμου με τον σύντροφό της. “Ο γάμος δεν είναι στα χαρτιά και εγώ βαριέμαι όλες τις διαδικασίες και τις προετοιμασίες. Αν είναι να παντρευτώ θα το κάνω όπως θέλω και δεν θα μετατρέψω το γάμο μου σε κοσμικό event“. Ταυτόχρονα, αναφέρει πως αν και δεν είναι παραδοσιακή γυναίκα, δύσκολα θα έκανε πρόταση γάμου στον αγαπημένο της. Παρόλα αυτά, στο μέλλον θα ήθελε να αποκτήσει παιδάκια. “Δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου, αλλά θα ήθελα στο μέλλον να κάνω παιδιά
Τέλος, η Ελεονώρα εξομολογείται πως της αρέσει πολύ η ανταπόκριση του κόσμου. Η ίδια λέει πως είχε συγκινηθεί όταν το 2008 που είχε μπει στο νοσοκομείο, ο κόσμος της έστελνε λουλούδια και δώρα και ήθελε να μάθει αν είναι καλά. “Ο κόσμος δεν στο χρωστάει. Κάνεις μια εκπομπή και την βλέπουν στην τηλεόραση. Αυτό είναι όλο. Το να έρχονται άνθρωποι που δεν γνωρίζεις και να σου μιλούν είναι κάτι το μοναδικό“.

Read More

And More