Ο κομμωτής των διασήμων στη Μύκονο!

Ο κομμωτής των διασήμων στη Μύκονο Νάσος Κατσιαδράμης αποτελεί το “χρυσό” ψαλίδι του νησιού και απο τα χέρια του έχουν περάσει μερικά από τα πιο λαμπερά ονόματα της ελληνικής και της ξένης showbiz. Ο γνωστός κομμωτής μίλησε στο TLIFE για τους διάσημους που έχουν περάσει από το κομμωτήριο του και μας αποκαλύπτει τα μυστικά τους.

Από το διάσημο ψαλίδι του έχουν περάσει πολλοί επώνυμοι μεταξύ των οποίων η Τζένη Μπαλατσινού, η Έλλη Στάη, ο Λάκης Γαβαλάς, η Μαρία Καλάβρια-Φάις και η Εύη Βατίδου. Ωστόσο, ξεχωριστή θέση έχουν και τα αδέλφια Din και Dan του γνωστού οίκου μόδας Dsquared, αλλά και ο γνωστός ηθοποιός Kevin Spacey.

Ο Νάσος χαίρεται πραγματικά τη δουλειά του και βάζει πάντα το προσωπικό του γούστο για να επιτύχει το καλύτερο αποτέλεσμα. “Η εμπειρία από το κομμωτήριο είναι πολύ καλή και μου αρέσει αυτό που κάνω. Το ότι έρχονται αρκετοί επώνυμοι στο κομμωτήριο επιβεβαιώνουν και την αξία της δουλειάς μου“, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, υπογραμμίζει πως οι διάσημοι πελάτες του τον εμπιστεύονται απόλυτα και δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικοι. “Οι επώνυμοι δεν είναι απαιτητικοί. Αντίθετα σέβονται απόλυτα το χώρο και τη δουλειά μου.”, υπογραμμίζει και προσθέτει πως γι’ αυτόν δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ των πελατών όσον αφορά την εξυπηρέτηση. “Για ‘μένα όταν αφορά τη δουλειά μου είναι όλοι ίσοι και τους προσέχω το ίδιο. Δεν διαχωρίζω κανέναν”.

Όσον αφορά τη γνωριμία του με τους αδελφούς του γνωστού οίκου μόδας Dsquared, Din και Dan, ο γνωστός κομμωτής αναφέρει πως τους γνώρισε σε ένα πάρτυ του Λάκη Γαβαλά και από τότε τον εμπιστεύονται για το slyling των μαλλιών τους. Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρει πως τους έχει εξυπηρετήσει πολλές φορές στη Μύκονο, αλλά και στη Νέα Υόρκη.

Ακόμη, ο γνωστός κομμωτής είχε επιμεληθεί το χτένισμα της Ειρήνης Μερκούρη στο εξώφυλλο του προσωπικού της album και σε κάποιες εμφανίσεις της. Ενώ, κάποιες από τις κυρίες που έχουν περάσει από τα χέρια του και ξεχωρίζουν είναι η Τζένη Μπαλατσινού και η Μαρία Καλάβρια-Φάις. “Είναι δυο από τις καλύτερες πελάτισσες μου. Είναι πολύ ευγενικές και καλοσυνάτες”, αναφέρει.

Όσον αφορά την επιλογή του νησιού, ο Νάσος λέει χαρακτηριστικά: “Δεν επέλεξα εγώ τη Μύκονο, η Μύκονος με επέλεξε“. Ο ίδιος σημειώνει πως πριν από χρόνια είχε βρεθεί στο “νησί των ανέμων” και είχε δει πως υπάρχει εκεί μια εκλεκτή πελατεία με υψηλό επίπεδο και αυτό που έλειπε είναι ένα σαλόνι ομορφιάς. “Σκοπός μου ήταν να δημιουργήσω έναν επαγγελματικό χώρο που θα μπορούσαν να εμπιστευτούν”, προσθέτει.

Για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, ο γνωστός κομμωτής αποκαλύπτει πως σκέφτεται να ανοίξει ένα κομμωτήριο στα βόρεια προάστια προς την Κηφισιά. Ενώ, από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται και στην Αθήνα για να αναλάβει μια διαδικτυακή εκπομπή. Πρόκειται για ένα talk show, το οποίο θα ξεκινήσει το φθινόπωρο.

Δες φωτογραφίες από το προσωπικό album του Νάσου Κατσιαδράμη:


Στη Νέα Υόρκη με τους αδελφούς Dsquared και τον Coco Perez!


Στο πάρτυ με τους διάσημους σχεδιαστές μόδας!


Στη Μύκονο, με τον γνωστό ηθοποιό Kevin Spacey και τον ιδιοκτήτη του Guzel. Η φωτογραφία είναι από τα γενέθλια του διάσημου ηθοποιού!


Με την ηθοποιό Ντορέτα Παπαδημητρίου!


Με την Τζούλια Αλεξανδράτου!


Με τον Γιώργο Μανίκα και την Βάλια Κακούτη!


Με την γνωστή τραγουδίστρια Ειρήνη Μερκούρη!


Με το διάσημο μοντέλο Νεσχάν Μουλαζίν!


Με την Ελίνα Κατζά!


Ο διάσημος κομμωτής με την Κατερίνα Γιατζόγλου-Μπέη!

Read More

And More