Ε. Μενεγάκη: Η λαμπερή καριέρα, ο γάμος και το διαζύγιο!

Μια ζωή γεμάτη χαρά και επιτυχία, ένας κόσμος παραμυθένιος που απλώθηκε μπρος στα πόδια της και μια τεράστια καριέρα που χτίστηκε βήμα βήμα είναι με δυο λόγια η ιστορία της βασίλισσας της πρωινής ζώνης Ελένης Μενεγάκη.

Η διάσημη παρουσιάστρια έζησε το απόλυτο παραμύθι και βλέπει την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη. Μια λαμπρή καριέρα, μια δυναμική πορεία, ένας λαμπερός γάμος, τρια παιδιά και ένα διαζύγιο είναι όλα όσα έχει ζήσει μέχρι τώρα η διάσημη Ελληνίδα σταρ. Ας δούμε όμως την ιστορία της από την αρχή…
Στις 29 Οκτωβρίου του 1969, ένα όμορφο κοριτσάκι ήρθε στον κόσμο, σκορπίζοντας χαμόγελα στους γύρω της. Τα παιδικά της χρόνια, η μικρή Ελένη τα πέρασε στη Νίκαια μαζί με την μαμά της, αφού έχασε τον πατέρα της σε μικρή ηλικία. Όταν έγινε δεκαέξι, η μητέρα της έφερε στον κόσμο και τον αδελφό της, που είναι ο φύλακας άγγελός της. Παρόλο που είναι μικρότερος βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και την βοηθά σε κάθε της βήμα.

Το σχολείο δεν ήταν από τις αγαπημένες της ασχολίες. Αν και ήταν αγαπητή στους δασκάλους της, η ίδια δεν ενδιαφερόταν πολύ. Σε νεαρή ηλικία ένιωσε το πρώτο καρδιοχτύπι που την οδήγησε ως τα σκαλιά της εκκλησίας. Παρόλο που ήταν πολύ νέα παντρεύτηκε με έναν επιχειρηματία, αλλά ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ και μόλις χώρισαν η Ελένη επέστρεψε στο σπίτι της μητέρας της.
Τέλη της δεκαετίας του ’80 και η λαμπερή παρουσιάστρια ξεκίνησε δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ. Το γλυκό προσωπάκι της, σε συνδυασμό με το καλλίγραμμο κορμί της ήταν τα μεγάλα εφόδια της στο χώρο της μόδας. Εκείνη την περίοδο, όμως, την εντόπισε και ο Μιχάλης Ρακιτζής που της πρότεινε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο video clip για το τραγούδι “Προκαλείς”.
Αρχές τις δεκαετίας του ’90 και η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται το πλατό του Mega κοντά στον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη και τον Νίκο Διαμανταρίδη για να παρουσιάσουν την εκπομπή “Πρωινό Κοκτέιλ”. Το 1992, έρχεται η “Mega Banca” και η συνεργασία με τον Γιώργο Πολυχρονίου.

Το 1994 δοκιμάζει το υποκριτικό της ταλέντο στην επιτυχημένη σειρά του Ant1 “Πάτερ Ημών” με συμπρωταγωνιστεί τον Κώστα Καρρά. Ενώ, το 1995, εμφανίζεται η πρόταση που θα της αλλάξει τη ζωή. Ο Ant1 της προσφέρει συμβόλαιο για να παρουσιάσει τον “Πρωινό Καφέ” στη θέση της Πόπης Χατζηδημητρίου.

Μπορεί η Ελένη να είχε κάποιους ενδοιασμούς στην αρχή και όπως είχε πει και στην μαμά της, δεν ήξερε αν θα μπορεί να ξυπνά τόσο νωρίς, αλλά τελικά δέχτηκε την πρόταση. Το ξεκίνημα της ήταν λίγο αμήχανο, αλλά η λαμπερή παρουσιάστρια κατάφερε γρήγορα να μπει στο κλίμα και να κατακτήσει την πρωινή ζώνη.

Οι απορίες της, το χαμόγελό της, οι θε:iκές ατάκες της και τα σπρωξίματα στους καλεσμένους, την έκαναν να ξεχωρίζει και την κράτησαν για δέκα ολόκληρα χρόνια στην κορυφή της τηλεθέασης. Η χρυσή εποχή του “Πρωινού Καφέ” με την ξανθιά παρουσιάστρια στο τιμόνι κράτησε από το 1995 ως το 2005.

Η διάσημη παρουσιάστρια έμεινε στο κανάλι του Αμαρουσίου για δέκα ολόκληρα χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων ανέλαβε και χρέη οικοδέσποινας στους διαγωνισμούς καλλιστείων του σταθμού. Η Ελένη εμφανιζόταν με πανάκριβες τουαλέτες, εντυπωσιακά χτενίσματα, κλέβοντας την παρασταση. Το 2005 ήρθε, όμως, το διαζύγιο με τον Ant1 και ακολούθησε η συνεργασία με τον Alpha.

Η κεφάτη και ταλαντούχα Ελένη είχε χάσει το κέφι της και είχε δυσκολευτεί να προσαρμοστεί, αλλά το κλίμα του σταθμού και οι συνάδελφοί της την βοήθησαν να ανεβάσει τον “Καφέ με την Ελένη” στην κορυφή και να κρατήσει τον τίτλο της βασίλισσας της πρωινής ζώνης. Τη νέα επαγγελματική της στέγη τη μοιράστηκε με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο και παρόλο που τα πρώτα δυο χρόνια, τα νούμερα δεν ήταν ικανοποιητικά, η Ελένη στο τέλος τα κατάφερε και απέκτησε μεγάλη διαφορά από τους ανταγωνιστές της. Ο “Καφές με την Ελένη” έκανε φέτος τα μηχανάκια της AGB να “τρελαθούν” και του χρόνου η εκπομπή συνεχίζεται κανονικά.

Ένας γάμος, τρία παιδιά και το διαζύγιο
Από το 1999 είχαν κυκλοφορήσει οι πρώτες φήμες για τον έρωτα της με τον διευθυντή Προγράμματος του Ant1 Γιάννη Λάτσιο, τίποτα όμως δεν ήταν σίγουρο μέχρι το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου που ο φωτογραφικός φακός του απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές κατά τις διακοπές τους στο Ιόνιο.
Το 2001 ήρθε η πρόταση γάμου και η Ελένη Μενεγάκη ανέβηκε ντυμένη νυφούλα τα σκαλιά της εκκλησίας στην Κηφισιά. Εκείνη έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του Γιάννη Λάτσιου και θύμιζε πριγκίπισσα μέσα στο κατάλευκο νυφικό της. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η φίλη της Ελένης, Νατάσα Θεοδωρίδου και ο τότε σύζυγός της Ανδρέας Φουστάνος.

Εναν χρόνο αργότερα, το 2002, ήρθε στη ζωή το πρώτο παιδί τους, ο Αγγελος-Ιωάννης, που είναι και η μεγάλη αδυναμία της παρουσιάστριας. Το 2005 γεννήθηκε η κόρη τους Λάουρα και στις 28 Ιανουαρίου του 2008 το ζευγάρι απέκτησε και τρίτο παιδί, τη Βαλέρια.


Η Ελένη Μενεγάκη την περίοδο της εγκυμοσύνης της!

Ήταν τόσο δεμένοι κι ευτυχισμένοι που και στον επαγγελματικό τομέα ακολούθησαν τα ίδια βήματα. Όταν ο Γιάννης Λάτσιος αποχώρησε από τον Ant1 και πήγε στον Alpha, εκείνη τον ακολούθησε και ανέλαβε την πρωινή ζώνη του καναλιού της Κάντζας. Τη μοναδική φορά που χώρισαν επαγγελματικά ήταν όταν ο Λάτσιος επέστρεψε στο Μαρούσι.

H γνωστή παρουσιάστρια έχει μια ιδιαίτερη λατρεία στα παιδιά της και όποτε έχει ελεύθερο χρόνο, τον περνά μαζί τους. Τον Ιούλιο του 2007 το ζευγάρι μετακόμισε στο καινούργιο σπίτι του στα Μελίσσια. Το σπίτι ετοίμαζε από το 2005 η ίδια η Ελένη και πρόκειται για μία εντυπωσιακή πέτρινη μονοκατοικία. Η ευτυχισμένη οικογένεια τους όμως, δεν κράτησε για πολύ…


Λιγό μετά τη γέννηση του παιδιού!

Στις 29 Ιανουαρίου 2010 “έσκασε” σαν βόμβα στα τηλεοπτικά, η είδηση του διαζυγίου τους, αναστατώνοντας ολόκληρη την ελληνική showbiz. Το ζευγάρι για να αποφύγει τα σχόλια και τα διάφορα σενάρια έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για το διαζύγιό του.
“Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλα πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους”, έγραφε η ανακοίνωση.
Τα σχόλια ήταν πολλά και τα δημοσιεύματα για το χωρισμό τους ακόμη περισσότερα που δεν άφηναν την Ελένη να ησυχάσει… Όλοι ζητούσαν μια δήλωση της και ήταν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Λίγους μήνες αργότερα, η ωραία Ελένη ξαναμπαίνει στο στόχαστρο των δημοσιογράφων καθώς δημοσιεύονται προσωπικές φωτογραφίες της από διακοπές και οι φήμες για σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο φουντώνουν. Μέχρι και σήμερα οι φωτογράφοι την ακολουθούν παντού και προσπαθούν να απαθανατίσουν την κάθε της στιγμή
Ωστόσο, η λαμπερή παρουσιάστρια είναι πάντα ευδιάθετη και προσπαθεί να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία με ένα μεγάλο χαμόγελο…

Πιο λαμπερή από ποτέ η Ελένη Μενεγάκη!

Read More

And More