Λιάγκας – Σκορδά: Με το σκάφος στο Ιόνιο!

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Παρόλο που οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν τους επέτρεψαν να κάνουν το ταξίδι του μέλιτος αμέσως μετά τον γάμο τους, δεν φαίνεται αυτό να τους πτόησε. Οι δύο τους έφυγαν στην πρώτη ευκαιρία και πέρασαν κάποιες μέρες στην Νέα Υόρκη, μαζί με αγαπημένους τους φίλους.

Στη συνέχεια αποφάσισαν να γυρίσουν τα ελληνικά νησιά με το σκάφος τους, πράγμα που απολαμβάνουν ιδιαίτερα και οι δύο. Ο τελευταίος τους σταθμός είναι το Μεγανήσι. Ένα καταπράσινο μικρό νησάκι απέναντι από την Λευκάδα όπου συνηθίζουν να πηγαίνουν πολλοί επώνυμοι.

Πρόσφατα, πέρασαν τις διακοπές τους στο νησί η Μπέτυ Μαγγίρα με τον σύντρφοφό της Δημήτρη Μάζη και τους φίλους τους Αλέκα Καμηλά και Πέτζα Στογιάκοβιτς καθώς και η Πέγκυ Ζήνα με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα, οι οποίοι άραξαν για λίγο εκεί το σκάφος τους.

Η Φαίη και ο Γιώργος προτιμούν να μένουν στο σκάφος τους και να κατεβαίνουν από αυτό μόνο για να επισκευτούν κάποια από τα γνωστά μαγαζιά του νησιού όπως είναι το club “Boom boom”, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TL!fe, ήπιαν χαλαρά το ποτό τους.

Το ζευγάρι γεμίζει μπαταρίες για την δύσκολη τηλεοπτική χρονιά που έρχεται και θα τους βρει οικοδεσπότες στην πρωινή ζώνη του Mega. Η εκπομπή “Δύο σε ένα” που θα παρουσιάζουν μαζί στο μεγάλο κανάλι είναι ένα προσωπικό στοίχημα γι’αυτούς και σίγουρα όλοι ανυπομονούμε να τους δούμε!

Read More

And More