The Kardashians: Το TLIFE σου αποκαλύπτει όλα όσα έκαναν χθες στη Μύκονο!

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένες και χαρούμενες για την επίσκεψή τους στο νησί των ανέμων φαίνεται πως είναι οι αδελφές Kardashian που βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες στη χώρα μας. Ο καλός καιρός σε συνδυασμό με τα όμορφα γαλανά τοπία και την ιδιαίτερη περιποίηση που τους προσφέρουν, τις έχουν κάνει ήδη να αγαπήσουν την Ελλάδα.

Ο καλός καιρός και η εκδρομή στη Σαντορίνη
Σύμμαχος τους βέβαια, είναι και ο καλός καιρός που βοηθά στο να κάνουν μικρές εξορμήσεις και να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Χθες μάλιστα, αποφάσισαν να κάνουν και την πρώτη μονοήμερη εκδρομή τους ως την όμορφη Σανταρίνη, για να απολαύσουν τη θέα στη μαγευτική Καλντέρα.

“Μέχρι στιγμής περνάνε super στη Μύκονο. Μας έχει κάνει πολύ καλό καιρό και η θάλασσα είναι λάδι, οπότε μπόρεσαν να κάνουν ηλιοθεραπεία και μπάνιο. Προγραμμάτισαν μάλιστα και μονοήμερη εκδρομή στη Σαντορίνη”, αναφέρει στο TLIFE άνθρωπος που βρίσκεται κοντά τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στην Ελλάδα.
Ενθουσιασμένες με τα θαλάσσια σπορ
Εκτός από τις βουτιές στη θάλασσα και τις βόλτες στην παραλία, οι διάσημες τηλεπερσόνες επιδόθηκαν και στα αγαπημένα τους θαλάσσια sports. Την Παρασκευή, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE έκαναν scuba diving, κανό και άλλα θαλάσσια αθλήματα και διασκέδασαν πολύ.

Το ελληνικό μενού και οι αλλαγές στις χλιδάτες βίλες που μένουν
Όσον αφορά στη διαμονή τους στις πολυτελείς βίλες της Μίνας Καραγιάννη στην Αλεομάνδρα της Μυκόνου, αξίζει να αναφέρουμε πως η οικογένεια Kardashian φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη. Η καθεμιά τους έχει κάνει τις αλλαγές στη βίλα που μένει προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες της και διευκολύνοντας στο να γίνουν καλύτερα τα γυρίσματα για το reality show “Keeping up with the Kardashians”, που πρωταγωνιστούν.

Ενώ, το μενού τους έχουν επιμεληθεί οι άνθρωποι από το ξενοδοχειακό συγκρότημα και είναι βασισμένο στις ελληνικές σπεσιαλιτέ. “Όλοι είναι αρκετά ευχαριστημένοι από τη διαμονή τους και τρώνε καλά και περνούν υπέροχα. Το μενού τους είναι σχεδιασμένο με βάση την ελληνική κουζίνα και ήδη έχουν δοκιμάσει ελληνικές γεύσεις”, αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή του TLIFE.

Ο τσακωμός που δεν έγινε και τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας
Προς το παρόν, πάντως, δεν έχουν μετακινηθεί ιδιαίτερα εκτός του ξενοδοχειακού συγκροτήματος που μένουν, ενώ εκεί υπάρχουν πολύ αυστηρά μέτρα ασφάλειας. Αυτό που θέλουν είναι να χαλαρώσουν, να ξεκουραστούν και να μην της ενοχλήσει κανείς, ενώ όλα όσα λένε και κάνουν φιλτράρονται, κρατώντας μια λίγο πιο απόμακρη στάση από τον υπόλοιπο κόσμο.

Παρόλα αυτά, συνεχίζουν να είναι πολύ ευδιάθετες και να κάνουν τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια της σειράς τους. Και επειδή οι Kardashians δεν μένουν για πολύ ήσυχες,φαίνεται πως προσπάθησαν να μαλώσουν για να δημιουργηθεί λίγη ένταση στη σειρά, αλλά τα ξαναβρήκαν γρήγορα. “Είναι αλήθεια ότι η κάμερα τους ακολουθεί συνεχώς και έχουν γίνει πολλά γυρίσματα στους χώρους του ξενοδοχείου. Για να υπάρξει μάλιστα λίγη παραπάνω ίντριγκα, ήθελαν να τσακωθούν, αλλά περνούν τόσο όμορφα που δεν μπόρεσαν να το κρατήσουν για πολύ”, αναφέρει η ίδια πηγή.

Από την άφιξή τους στο αεροδρόμιο:

Read More

And More