Αλεξάνδρα Ούστα: Το νέο πρόσωπο στα “Μυστικά της Εδέμ”!

Σε νέο ρόλο έκλπηξη στα“Μυστικά της Εδέμ”, θα δούμε από το φθινόπωρο την ηθοποιό Αλεξάνδρα Ούστα, η οποία θα μπει στη σειρά και θα ταράξει τα νερά της παρέας της Φεγγαρόπετρας. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε στο TLIFE για το νέο ρόλο της και την πορεία της στο χώρο της τηλεόρασης.

Η Αλεξάνδρα Ούστα θα υποδυθεί την Άννα Βεργή, την γραμματέα της κόρης του Χατζηβασιλείου που δολοφονήθηκε στον περσινό κύκλο επεισοδίων. “Θα υποδυθώ την γραμματέα της κόρης του Χατζηβασιλείου. Είναι ένα νέο πρόσωπο που θα μπει στη σειρά και θα φέρει ανατροπές”, λέει χαρακτηριστικά.
Η ίδια που ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα από την επόμενη εβδομάδα, αναφέρει πως ο ρόλος είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο. Παρόλα αυτά, η ίδια δεν έχει άγχος. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να ανταποκριθεί όσο το δυνατόν καλύτερα στις απαιτήσεις του. “Θέλω να ανταποκριθώ πολύ καλά σε αυτήν την πρόκληση και χαίρομαι για τη νέα συνεργασία”, σημειώνει.
Όσο για την απόφαση της να συμμετέχει στα “Μυστικά της Εδέμ”, η ίδια λέει πως η πρόταση ήρθε από τον σκηνοθέτη της σειράς Γιάννη Βασιλειάδη με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν.
Η Αλεξάνδρα Ούστα το 2000 συμμετείχε στα καλλιστεία και είχε κατακτήσει τον τίτλο της “Β’ Miss Ελλάς”. Η ίδια, όμως, δεν θέλησε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ γιατί την είχε μαγέψει ο χώρος της υποκριτικής.

Στην καριέρα της ως ηθοποιός μετρά μερικές πολύ σημαντικές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα. Συγκεκριμένα, στο σίριαλ του Mega “Η ώρα η καλή” είχε υποδυθεί την κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου και στη σειρά “Λατρεμένοι μου γείτονες” την κόρη του Χρήστου Σιμαρδάνη.

Η γνωστή ηθοποιός δηλώνει πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη από τις συνεργασίες που έχει κάνει μέχρι στιγμής. “Είχα καλές συνεργασίες και έχω πάρει πράγματα από κάθε δουλειά μου”, αναφέρει και προσθέτει πως και η ανταπόκριση του κόσμου είναι θετική και ευχάριστη για την ίδια.

Ο κόσμος με αντιμετωπίζει πολύ θετικά. Άλλωστε και οι ρόλοι που έπαιξα μέχρι τώρα ήταν άτομα με καλό, γλυκό και ανάλαφρο χαρακτήρα. Επειδή ο κόσμος με ταυτίζει με το ρόλο που παίζω, μου φέρονται πολύ θετικά”, εξομολογείται η Αλεξάνδρα.
Για τους ρόλους που έχει υποδυθεί μέχρι στιγμής, λέει ότι δεν ταυτίζεται με την κάθε ηρωίδα, αλλά προσπαθεί να δώσει πάντα και ένα δικό της κομμάτι στο ρόλο. “Μου αρέσει η δουλειά μου, από αυτό ζω και θέλω να το κάνω όσο καλύτερα γίνεται. Δεν ταυτίζομαι με τους ρόλους μου, αλλά προσπαθώ να δώσω στοιχεία του εαυτού μου”, σημειώνει.
Ακόμη, για την οικονομική κρίση και τις μειωμένες τηλεοπτικές παραγωγές αναφέρει πως προβληματίζεται, αλλά προσπαθεί να είναι αισιόδοξη. “Είμαι αισιόδοξη και πιστεύω πως κάποια στιγμή θα περάσουν όλα”, λέει χαρακτηριστικά.
Τέλος, όσον αφορά τις καλοκαιρινές διακοπές της αποκαλύπτει πως πέρασε πολύ όμορφα και κατάφερε να ξεκουραστεί και να “γεμίσει μπαταρίες”, για να ξεκινήσει δυναμικά τα γυρίσματα για τη σειρά.

Read More

And More