Όταν οι celebrities περιμένουν… τον πελαργό!

Για μεγάλο baby boom ετοιμάζεται η ελληνική, αλλά και η διεθνής showbiz αφού πολλά επώνυμα ζευγάρια περιμένουν… τον πελαργό. Πολλές είναι, άλλωστε, οι διάσημες κυρίες που το φετινό καλοκαίρι της βρήκε με φουσκωμένη κοιλίτσα και μια γλυκιά αναμονή για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς τους.
Πάμε να δούμε, όμως, ποιες διάσημες θα κρατήσουν σε λίγο καιρό στην αγκαλιά τους τα αγγελούδια τους…
Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης


Η όμορφη Σίσσυ έχει μπει στην τελική ευθεία της εγκυμοσύνης της και περιμένει πώς και πώς τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της. Προς το παρόν η ίδια, απολαμβάνει το καλοκαίρι με τον μικρό Φίλιππο Ραφαήλ και τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη, ενώ έχει ετοιμάσει τα πάντα για την έλευση του δεύτερου γιου της. Η ίδια θα γεννήσει στη Θεσσαλονίκη και όταν το μωρό γίνει 2 μηνών θα επιστρέψει στην Αθήνα.
Σοφία Καρβέλα – Θανάσης Πανουργιάς
Τον καρπό του έρωτά της με τον Θανάση Πανουργιά θα φέρει στον κόσμο σε λίγες εβδομάδες η Σοφία Καρβέλα. Η κόρη της Άννας Βίσση και το Νίκου Καρβέλα περιμένει τον πρώτο γιο της που θα πάρει το όνομα Νίκος και από τους δυο παππούδες του και περνά όμορφες στιγμές με τους φίλους της στη Νέα Υόρκη. Πριν λίγο καιρό, μάλιστα, έκανε και το baby shower για το μωράκι της, μαζί με την μητέρα της.
Γρηγόρης Αρναούτογλου – Κατερίνα Κόκλα


Στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η Κατερίνα Κόκλα και ο σύντροφός της Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει ήδη αρχίσει να νιώθει σαν χαζομπαμπάς. Ο γνωστός παρουσιάστης αν και προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ και να μην δίνει μεγάλη δημοσιότητα σε αυτό το ευτυχές γεγονός της ζωής του, παραδέχτηκε πρόσφατα πως ο ερχομός του μωρού ήταν συνειδητή απόφαση και επιθυμία του ζευγαριού.
Megan Fox – Brian Austin Green


Μόλις πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε πως είναι και πάλι έγκυος η Megan Fox βάζοντας “φωτιά” στα διεθνή media. H γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της Brian Austin Green είναι πολύ ευτυχισμένοι που σύντομα θα δώσουν αδερφάκι στον μόλις 10 μηνών γιο τους.
Μπέττυ Μαγγίρα – Δημήτρης Μάζης


Το δεύτερο παιδάκι της περιμένει η Μπέττυ Μαγγίρα με τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη. Η όμορφη Μπέττυ διανύει ήδη τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν κρύβει τη χαρά της που θα χαρίσει ένα αδελφάκι στην μικρή Ανδριάνα της. Το ζευγάρι αυτές τις μέρες κάνει διακοπές στην Αντίπαρο και περιμένει με λαχτάρα τον πελαργό.
Γιώργος Λιανός – Ανθή Ανδροτσάκη
Τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η σύζυγος του Γιώργου Λιανού, Ανθή Ανδροτσάκη. Το γνωστό ζευγάρι έχει ήδη μια όμορφη κορούλα που ακούει στο όνομα Αρυάννα και περιμένει τώρα το νέο μέλος της οικογένειας του.
Halle Berry – Olivier Martinez
Για δεύτερη φορά μανούλα θα γίνει στα 46 χρόνια της η Halle Berry. Η γνωστή ηθοποιός που λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της ντύθηκε για τρίτη φορά νυφούλα και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Olivier Martinez σε μια τελετή σε κλειστό οικογενειακό κύκλο σε πύργο της Γαλλίας, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Η Halle έχει ήδη μια κορούλα την 5χρονη Nahla, για την οποία έχει βρεθεί σε μεγάλη ρήξη με τον πρώην της Gabriel Aubry.

Read More

And More