Ν. Λοτσάρη – Κ. Σκορδάλης: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση της κόρης τους!

Σε πυρετό προετοιμασιών για το baby bloom της μικρής τους κόρης βρίσκονται αυτές τις μέρες ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης και η Νίνα Λοτσάρη. Η βάφτιση της μικρής θα γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Βούλα και θα ακολουθήσει μεγάλο beach party στο μαγαζί του μπαμπά της στην παραλιακή.

Νονά της θα είναι η καλή φίλη των γονιών της μικρής, Σόφη Πασχάλη, ενώ το το όνομα της θα είναι… Ερωφίλη – Ευαγγελία!
Το TLIFE επικοινώνησε με τον διάσημο μπαμπά που μας ενημέρωσε πως ήδη έχουν σταλεί τα προσκλητήρια στους εκλεκτούς καλεσμένους τους και γίνονται όλες οι προετοιμασίες για τη βάφτιση. “Το μυστήριο θα γίνει στο Ναό Κοίμησης Θεοτόκου στη Βούλα. Η διακόσμηση εκεί θα είναι λιτή, όπως αρμόζει στο μυστήριο, ενώ θα ακολουθήσει ένα μεγάλο beach party για τους συγγενείς και τους φίλους”.

Ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης και η Νίνα Λοτσάρη με την κόρη τους Νεφέλη!
Το party θα γίνει στο Casablanca Βay, όπου οι καλεσμένοι θα απολαύσουν τα coctails τους. Το θέμα της βάφτισης για την κορούλα τους, που ήρθε στον κόσμο στα τέλη του 2011, θα είναι εμπνευσμένο από το Χαβάη και θα επικρατήσει ένα hawaii beach style, στον όμορφα διαμορφωμένα χώρο που έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Δρακίδης.

Κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο τον Νοέμβριο του 2011
To Casablanca Βay, άλλωστε, έχει γίνει ένα από τα πιο hot στέκια του καλοκαιριού με την Νίνα Λοτσάρη και την καλή της φίλη και μέλλουσα νονά της κόρης της Σόφη Πασχάλη να το επισκέπτονται συχνά για τις καλοκαιρινές βουτιές τους.

Οι κουμπάρες στην παραλία…
Όσο για τη διάσημη νονά; Σε επικοινωνία που είχε το TLIFE μαζί της, εκείνη δήλωσε πολύ χαρούμενη που θα βαφτίσει την μικρή πριγκίπισσα του πρώην ζευγαριού και αποκάλυψε πως μέσα στις επόμενες μέρες θα πάει για τις απαραίτητες αγο0ρές της βάφτισης, όπου και θα επιλέξει τα ρούχα του μωρού.
Δες φωτογραφίες από το χώρο που θα γίνει το party της βάφτισης:

Read More

And More