Σοκ από το βιασμό και τη δολοφονία της 11χρονης! Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ!

Σοκ και οργή έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση της δολοφονίας της 11χρονης Ρενί Τραϊκόβα από Αλβανό που ζούσε στο χωριό για 14 ολόκληρα χρόνια!

Το άτυχο κορίτσι που εξαφανίστηκε στο χωριό Ελαιοχώρι Αρκαδίας, βρέθηκε νεκρό τα ξημερώματα της Δευτέρας. Οι αστυνομικοί βρήκαν το άψυχο κορμάκι της σε έναν ελαιώνα, λίγο έξω από το χωριό.

Ο δράστης παρέσυρε τη μικρή στο αυτοκίνητό του με την δικαιολογία ότι θα την πάει στο σπίτι της. Στη συνέχεια τη βίασε και τη σκότωσε μέσα στο αυτοκίνητό του και προφανώς για να καλύψει το φρικιαστικό έγκλημά του, πέταξε το γυμνό άψυχο κορμάκι της σε πηγάδι βάθους 10 μέτρων, 7 χιλιόμετρα έξω από το χωριό.

Μετά από το έγκλημά του ο δράστης είχε το θράσος να “ανησυχήσει” και πήγε να ψάξει με τους υπόλοιπους κατοίκους το παιδί!

Το TL!fe επικοινώνησε με τον Γεώργιο Καρλή, δήμαρχο Κορυθίου στον οποίο υπάγεται το Νεοχώρι ο οποίος το πρωί βρέθηκε στον τόπο που ο δράστης πήγε το άψυχο κορμί της μικρής και το πέταξε στο πηγάδι

Το πηγάδι αυτό βρίσκεται έξω από το χωριό και το σημείο είναι δύσβατο πράγμα που επιβεβαιώνει ότι ο δράστης γνώριζε πολύ καλά την περιοχή. Ο 40χρονος ζούσε άλλωστε 14 χρόνια στο Νεοχώρι και είχε ενσωματωθεί στην τοπική κοινωνία. Η είδηση για το κοριτσάκι τους σόκαρε όλους!

Ο κ. Καρλής βρέθηκε στο σημείο μαζί με τον εισαγγελέα, την πυροσβεστική και τους άνδρες της αστυνομίας. Το πηγάδι είναι σε έναν ελαιώνα και είναι αρκετά βαθύ. Το κοριτσάκι, το οποίο έχει ανασυρθεί, ήταν γυμνό μέσα στο νερό και σε λίγο θα γνωρίζουν περισσότερα από την ιατροδικαστική εξέταση.

Είναι συγκλονιστική η στιγμή. Ένα 11χρονο κοριτσάκι να έχει τέτοια κατάληξη. Καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση είμαστε όλοι, και το χωριό και οι αρχές“, δήλωσε ο κος Καρλής στο TL!fe.

O δράστης ήταν μάλιστα πατέρας ενός 17χρονου αγοριού και δεν είχε δώσει μέχρι τότε δικαίωμα με την ζωή του. Μαζί με την γυναίκα του ζούσαν και εργαζόντουσαν στο χωρίο.

Σε αυτό το σημείο οδήγησε ο δράστης τους αστυνομικούς όταν ομολόγησε την φρικιαστική πράξη του

Αυτό είναι το πηγάδι από το οποίο ανέσυραν το μεσημέρι το άψυχο κορμάκι της άτυχης μικρούλας

Read More

And More