Josephine: Το νέο αστέρι της Panik στο ατελιέ της Caroline de Souza! Φωτογραφίες

Την ξεχωρίσαμε μέσ από τα φρέσκα πρόσωπα που πλαισιώνουν το Νίκο Βέρτη στο Fantasia. Είναι μία εντυπωσιακή παρουσία που έχει την ομορφιά μιας Barbie αλλά με πολύ ταλέντο! Η Josephine Wendel είναι το νέο αστέρι της Panik records και σίγουρα θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον. Είναι άλλωστε μόλις 21!

Προς το παρόν την ακολουθήσαμε στο ατελιέ της σχεδιάστριας Caroline de Souza και καταγράψαμε την πρόβα που έκανε! Μικροκαμωμένη και απίστευτα σέξι μάγεψε τον φωτογραφικό φακό του TLIFE.

Η όμορφη Josephine δοκίμασε το ρούχο της με την βοήθεια της γνωστής σχεδιάστριας και μαγνήτισε το φακό μας με τα καλλίγραμμα πόδια της!

“Έχω τρέλα με τα ρούχα, ωστόσο πιστεύω πως αν μια γυναίκα φοράει ωραία παπούτσια, ένα ωραίο ρολόι και ιδιαίτερα γυαλιά, δεν έχει σημασία αν τα ρούχα είναι ακριβά ή φτηνά”, έίχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Like.

Σπούδασε στο Αμερικάνικο Κολλέγιο και αγαπάει το τραγούδι όσο τίποτα άλλο. Ήταν το παιδικό της όνειρο και όσο θυμάται τον εαυτό της τραγουδούσε μέσα στο σπίτι. Σήμερα το απολαμβάνει κάθε μέρα όσο τίποτα άλλο!



Με μαμά από το Λίβανο και μπαμπά από τη Γερμανία έμαθε να μιλάει καλύτερα τα αγγλικά παρόλο που μεγάλωσε και πήγε σχολείο στην Ελλάδα. “Επειδή η μαμά μου έκανε αυτή τη δουλειά και με έπαιρνε μαζί της αρκετά βράδια, μου είναι οικείο αυτό το περιβάλλον. Επίσης, στην εταιρεία έχουμε ένα πολύ καλό team, το οποίο μας προστατεύει από οτιδήποτε. Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ”, υποστήριξε.

Δες την συμμετοχή της στο τραγούδι “Για μία ακόμη φορά” του OGE

Τραγουδάει μαζί με τους Unique το “Αν γύριζα το χρόνο”

Read More

And More