Δ. Βανδή: Η παρουσίαση της πάει πολύ! Δες όσα έγιναν στα παρασκήνια της Eurovision

Από τα θετικά πράγματα που εντοπίσαμε στον ελληνικό τελικό της Eurovision ήταν η παρουσίαση της βραδιάς. Το δοκιμασμένο δίδυμο του Γιωργου Καπουτζίδη και της Δέσποινας Βανδή κατάφερε να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον μας παρά τα όποια μικροπροβλήματα μπορεί να υπήρξαν.

Η χημεία τους επιβεβαιώθηκε πέρυσι, που ήταν η πρώτη φορά που ανέλαβαν αυτό το ρόλο. Έκτοτε η φιλική σχέση τους έχει γίνει πιο στενή και η συνεργασία τους βγήκε αβίαστα. Πέρασαν καλά και στις πρόβες και αυτό βγήκε στη σκηνή!

Η Δέσποινα ήταν αυτή που κέρδισε τα περισσότερα θετικά σχόλια γιατί όχι μόνο παρουσίασε τη βραδιά αλλά τραγούδησε και χόρεψε κιόλας!

Φαίνεται πως θα την δούμε μελλοντικά και σε άλλα πράγματα καθότι έδειξε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή. To TLIFE βρέθηκε στον ελληνικό τελικό και κατέγραψε με το φακό του όλα όσα γίνονταν αφού έκλειναν οι κάμερες.

)

Η άνεση της τραγουδίστριας φαινόταν όχι μόνο στον αέρα αλλά και στα παρασκήνια που δεν σταματούσε να αστειεύεται. Χαρακτηριστική είναι η στιγμή που έκανε πλάκα με το δεύτερο φόρεμα που επέλεξε και είχε σκίσιμο στο πλάι και θύμιζε εκείνο της Angelina Jolie.

Οι πρόβες που έκαναν όλες αυτές τις μέρες ήταν κουραστικές και κράτησαν πολλές ώρες αλλά παρόλα αυτά η Δέσποινα δεν έχασε ούτε στιγμή το κέφι της!

)

Από την πολυθρόνα του coach στο ”The Voice” στη σκηνή του ελληνικού τελικού. Το αποτέλεσμα την δικαίωσε και όπως αστειύτηκε πριν λίγες μέρες μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής ”Πρωινό ΑΝΤ1”, ήταν να μην κάνει την αρχή ως παρουσιάστρια!

Αμέσως μετά το τέλος της βραδιάς της Eurovision, βρέθηκε στο μαγαζί του Φώτη Σεργουλόπουλου στο Γκάζι, όπου έγινε και το after party του ελληνικού τελικού.

Η Δέσποινα έφαγε παρέα με στενούς φίλους αλλά και τους συνεργάτες της και αναχώρησε λίγο μετά τη μία χωρίς να αρνηθεί να ποζάρει χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό του TLIFE.

Στην παρέα της ήταν φυσικά ο παρουσιαστής του Star, ο Φωκάς Ευαγγελινός και ο συμπαρουσιαστής της,Γιώργος Καπουτζίδης. Μάλιστα ανέβασε και μία φωτογραφία στον λογαριασμό τςη στο instagram με τον γνωστό χορογράφο και σκηνοθέτη.

“Φινάλε!!! Φαγάκι με τον αγαπημένο μου Φωκά!!!”, έγραψε στη λεζάντα θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την ωραία αυτή στιγμή.

Read More

And More