Μία ανάσα πριν από την μεγάλη πρεμιέρα του “Just the two of us”!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δούκισσα Νομικού έχουν αναλάβει την παρουσίαση αυτού του ξεχωριστού talent show που θα κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21:00 Mega. Το επιτυχημένο show του BBC που έχει προβληθεί με μεγάλη επιτυχία στην Αγγλία , την Αυστραλία, το Βέλγιο , την Κίνα , την Πολωνία και την Ολλανδία έρχεται απόψε και στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος έχει κάνει αίσθηση με τα ευφάνταστα τρέιλερ στα οποία μεταμορφώνεται σε Νανά Μούσχουρη, Lady Gaga και Λευτέρη Πανταζή. Όσον αφορά τι θα γίνεται στην εκπομπή, θα συμμετάσχουν 12 ζευγάρια τα οποία θα αποτελούνται από 12 τραγουδιστές και 12 προσωπικότητες από τον χώρο της σόουμπιζ και θα διαγωνίζονται στο τραγούδι. Τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια θα παρουσιάζουν το ντουέτο τους κάθε εβδομάδα και η κριτική επιτροπή θα αξιολογεί την απόδοσή τους ενώ το αποτέλεσμα θα διαμορφώνεται ύστερα και από την τηλεφωνική ψηφοφορία του κοινού. Σε κάθε show θα αποχωρεί ένα ζευγάρι ενώ το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Σας το φυλάμε για έκπληξη και δεν θα ήθελα να είμαι εγώ αυτός που θα προδώσει λεπτομέρειες από αυτά που ετοιμάζουμε, όπως δεν μπορώ να πω και ποιοι θα είναι οι συμμετέχοντες. Θα σας πω όμως ότι σας περιμένουν πολλές αναπάντεχες εκπλήξεις. Θα δείτε ανθρώπους να τραγουδούν που δεν το περιμένατε, τραγουδιστές να ερμηνεύουν κομμάτια που επίσης δεν περιμένετε όπως και ντουέτα που δεν θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε” δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο παρουσιαστής.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το show και ειδικότερα για την πρεμιέρα είναι το γεγονός ότι θα υπάρχουν πολλοί αγαπημένοι σου star που θα κληθούν να τραγουδήσουν σε ένα live πρόγραμμα. “Καταρχάς με προβλημάτισε το γεγονός ότι θα είναι live, είναι όμως μια πρόκληση για μένα αυτό και επίσης θεωρώ ότι το live έχει μια ζωντάνια. Όσο για τους επώνυμους έχω την αίσθηση ότι όλοι θα έχουν μια πολύ ωραία και χαλαρή διάθεση. Ξέρω ότι έχουν έρθει με το σκεπτικό να περάσουμε καλά και αυτό από μόνο του είναι πολύ αγχολυτικό”, τόνισε ο Γιώργος.

Τα τελικά ζευγάρια που θα δούμε απόψε είναι:

Δημήτρης Ουγγαρέζος + Αμαρυλλίδα
Θεοχάρης Ιωαννίδης + Ελπίδα
Μιχάλης Μουρούτσος + Τζώρτζια Κεφαλά
Αντώνης Βλοντάκης + Ραλλία Χρηστίδου
Παναγιώτης Πετράκης + Ελένη Φουρέιρα
Μιχάλης Ιατρόπουλος + Φλώρα Θεοδώρου
Μαρία Μπεκατώρου + Χρήστος Χολίδης
Μαρία Κορινθίου + Ράπερ Μπο
Ελένη Φιλίννη + Κώστας Καραφώτης
Εύη Αδάμ + Λευτέρης Πανταζής
Μαριάννα Πολυχρονίδη + Ησαία Ματιάμπα
Κατερίνα Στικούδη + Νίκος Μίχας

Read More

And More